.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Мисля,че от всичко написано в темата ти би трябвало вече да имаш доста идеи как да постигнеш това което желаеш.
    Ти може би очакваш някой от форума да ти намери момиче и да ти я доведе?? Ние даваме съвети,но от теб се очаква да действаш,а ти стоиш в форума еми така не виждам как ще стане.
    Имаш си фб пиши си там с някой запознавай се, има много сайтове за запознанства има много места където може да се срещнеш с момиче просто се иска желание и действия от твоя страна.
    Проблемът е, че нямам абсолютно никаква идея, и не не очаквам някой да ми намери момиче и да ми я доведе.

Нима всеки, който има момиче я е намерил като е тичал по улиците като някакв кученце да се унижава докато някоя не му върже? Просто ми кажете как всички други хващат гаджета, т.е. къде се срещат, нямам проблеми с общуването с каквите и да е хора, просто в срещането. Във фейса нямам никакви момичета, и много малко снимки. Мога да се снимам гол и това да позлвам защото имам плочки, но и с дрехи си личи, че не си седя на гъза по цял ден.

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Проблемът е, че нямам абсолютно никаква идея, и не не очаквам някой да ми намери момиче и да ми я доведе.

Нима всеки, който има момиче я е намерил като е тичал по улиците като някакв кученце да се унижава докато някоя не му върже? Просто ми кажете как всички други хващат гаджета, т.е. къде се срещат, нямам проблеми с общуването с каквите и да е хора, просто в срещането. Във фейса нямам никакви момичета, и много малко снимки. Мога да се снимам гол и това да позлвам защото имам плочки, но и с дрехи си личи, че не си седя на гъза по цял ден.
    Ем аз не мога да ти кажа за всички,мога само за мен.
    В моя случай се запознахме в един сайт,той дойде видяхме се и така продължихме да се срещаме и след това реши да се премести при мен в Бургас и така след известно време заживяхме заедно и вече 4 години сме си заедно.Това е просто при всеки е различно,но се случва когато най-малко го очакваш.Идват празници нали знаеш на Коледа се случват чудеса ;дд ..

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    В моя случай се запознахме в един сайт,той дойде видяхме се и така продължихме да се срещаме и след това реши да се премести при мен в Бургас и така след известно време заживяхме заедно и вече 4 години сме си заедно.Това е просто при всеки е различно,но се случва когато най-малко го очакваш.Идват празници нали знаеш на Коледа се случват чудеса ;дд ..
    не те ли беше срам да се запознаеш с някой по сайт та зад профила оже да е и inewton аз ако съм ще съм ужасен предпочитам omegle

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    не те ли беше срам да се запознаеш с някой по сайт та зад профила оже да е и inewton аз ако съм ще съм ужасен предпочитам omegle
    Ми не, няма нищо срамно.
    По-принцип винаги има риск да попаднеш на някой който не трябва,ама пък ето в моя случай се оказа добро запознанство.Както и да е не съм важната аз,а автора!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако е inewton- добре (въпреки, че inewton не посещава такива сайтове). Лошото е ако си ти.
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Само като си помисля за теб ролучавам кръвоизливи и защо не ми отговори на ЛС-то което ти пратих снощи
    С inewton могат да кореспондират само хора над дадено духовно и интелектуално ниво. Ти не си сред тях.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ти не си сред тях.
    За това съм от преуспяла фамилия

Щом за толкова години не стана чудо.....

И без това през голяма част от деня съм навън, а не кисна вкъщи, поне кажете на какви места да ходя където има вероятност да срещна момичета, и по възможност да не харча много пари, защото събирам за втори мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си