.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Крив масур. Продължавай, не свивай фронта! Тя парадосоу отдавна й е изтекъл срока за амортизация.
    Търси си чистопордни породи, селектирани качества, щото нали учиш биология, девствените може да са само по фенотип, ама генетично майките им може са кръстосали недедевствени и ще има разпадане в поколенията.

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    .........................................
    Трол или не, в реалния свят си съществуват хора, програмирани с подобни мантри.
    Че и психо профил, че съм се била комплексирала. Ако ти е кеф продължавай де ;d.
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Плс, сега ми припиши и някаква бройка по твой избор, по възможност огромна, че да е пълна програмата на цирка ;d. Ще погледна за догадки довечера ;d
    Виж, не съм тръгнал да се заяждам с никого.

Нека всеки си прави каквото иска, не съм тръгнал да казвам на някой какво да прави и какво не, просто казвам как стоят нещатата, и то обективно, базирани на биология, факти и проучвания. И на мен не ми харесва, че по такъв начин сме устроени хората но нещата са ката. Както казах нека всеки прави това което му харесва, трябва да има свобода.

Аз просто се изказах какво искам и защо... нима това ме прави лош човек, че искам неопетнено момиче, с което да се обичам, а не някаква на която ще съм просто поредния и няма да е нишо специално?

Но това изобщо не е темата, или въпросът ми, това са мнения и предпочитания.

Аз просто искам да знам какво мога да правя, за да съм около момичета и да си хвана гадже. В гимназията в класът ми имаше само едно момиче, в други класове - и по-малко. Това определено доста ме прееба в този аспект, и ето до къде стигнах.

За това просто питам тук за съвет и помощ относно това, а не за спорове и дискусии на други тема, всеки в мненията и вярванията си.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Крив масур. Продължавай, не свивай фронта! Тя парадосоу отдавна й е изтекъл срока за амортизация.
    Търси си чистопордни породи, селектирани качества, щото нали учиш биология, девствените може да са само по фенотип, ама генетично майките им може са кръстосали недедевствени и ще има разпадане в поколенията.
    Забавен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си