- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Аз искам нещо истинско, ако ми пукапе толкова за ебането досега да съм отишъл.
Аз си живея доста добре в България и имам светло бъдеще с професия, която ми идва лесно и заплащането е добро.
Бил съм Англия много пъти, лошо време, негри и грозни дебели хора... не мерси.
Ебаваш се но и аз не бих го пожелал на най-лошия си враг. По-добре е да загубиш крайник от колкото да си в такава ситуация. Целият ти живот е безмислен като знаеш, че си пропилял тийн годините и си изпуснал на най-добрите изживявания от младините в цялото ти съществуване. Всичко става безмислено.
Каквото и да постигна и колкото и да имам е безмислено, дори да стана милионер нормално момче на 15 има повече от колкото аз някога ще имам.
Ами тогава чакай да ти се появи в гаража чисто ново Ферари от завода! Ти досега нито една "кола" не си "карал" и ни разправяш тука, че ако не е чисто ново Ферари от завода няма да караш. Ами не карай тогава
и си чакай Ферарито! Дай ми после и аз да го "покарам" - аз не се гнуся да "карам" употребявани "коли"
!
От кои хора? И колко външни? Ако не са мама и тати, да не са баба и дядо или някоя лелка от университета дето заглежда студентите?
Обективно е ако ти го каже някоя мацка, която освен че те харесва е готова и да легне с тебе заради това!
Ти си льольо, който дори веднъж в живота си не е опитал да забие мадама, без значение от нейната възраст и привлекателност. Ти не си пробвал как става, без значение дали искаш да я чукаш наистина!
(Аз поне съм пробвал, много пъти, за съжаление всичките неуспешни! )
Май освен ново Ферари от завода, искаш и машина на времето - няма как да стане! Колкото и да ревеш за миналото, то няма как да се върне!
Кажи ми честно тъп ли си, неможеш ли да четеш?
К'во Ферари к'ви пет лева? Едно средно, нормално момиче, което всяко нормално момче има през тези години е "Ферари"???!! По-точно Е30ка или Голф 2 от колкото ферари.... Само искам да си загубя девствеността с девтсвено момиче, с която имам връзка - нещо което почти всеки има/е имал, не е нищо специално или МНОГО. Просто нещо безкрайно обикновено и нормално. Какъв е смисълът да съм някаква, за която ще съм поредният, и за която това няма да е нито ново, нито вълнуващо, целта е да го споделите двамата... къде е смилълът в това, като просто само ще ти стане още по-гадно от вътре като осъзнаеш ситуацията?
Не ми дреме за секса, просто за принципът.
И незнаеш ли какво значи външни?! Очевидно значи извън семейство, продавачи и т.н.
Говориш пълни глупости, нито ме познаваш нито знаеш нищо за мен. Откъде да ги забивам тия мадами бре? Като не съм в ситуации около тях. Да се правя на някакъв "pick-up artist" по улиците и да досаждам на момичетата така е просто жалко и няма да доведе до нищо. Няма как да проработи освен ако не си Брад Пит. Най-много да бъдеш унижен публично, за путка путка не ставам.
И нима всеки, който има момиче 'забива мадами' по улиците като някакво жалко загубено кученце, тичайски след тях молейки се да му обърнат внимание?! Аре стига.... как нормалните хора си намират гаджета? Само това питам, аре стига се отклонявахме от темата.
И каква машина искам? Къде съм казал такова нещо, аз казвам, че нямам как да стане и го приемам ти ми викаш, че искам машина на времето, аре мисли малко преди да пишеш.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-22-2015 на 19:49