@Грозния

Аз признавам, че има проблем, и проблемът не е, че има нещо, което не е наред с мен, а това че не съм в ситуации с момичета.

И любовта от пръв поглед съществува и е напълно възможна, случвало ми се е два пъти. Но дори и да не ми се е случвало тя е факт, това са просто хормони в мозъка. Като видиш момиче което толкова ти харесва и си по-млад и ситуацията е просто такава, в мозъка ти се пуска голяма доса от хормоните допмин и октитоцин (и др.) които създават тази любов от пръв поглед. Това е факт от науката, а не романтична измислица.

И как да пробвам да сваля някоя, като няма такава? Откъде да я изкопам? Да щракна с пръсти и да се появи пред мен ли?

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
Пийваш си малко C2H5OH и ще видиш къв смел человек ще станеш - въобще няма да се притесняваш за глупости като ''ей ся ще ме отреже'' или ''няма да мога да се справя'', или пък ''не знам да говоря с момичета''.
Успех!
Но аз не се притеснявам, нямам срам и съм уверен в себе си и във възможностите си. Просто не искам да се правя на идиот по улиците и да се унижавам като някакъв дебил pick-up artist. Няма как да стане ако не си от калибъра на Брад Пит, че на жените да им се иска да ги заговаряш по улиците.

Като цяло не ми харесва идеята, да приемам действие, при което резултата не зависи изцяло от мен и възможностите ми, а от други хора.