Всичко опира до общи познати...Примерно - Петър от моя клас ходи с момиче от Тоха.Отиваме да пием кафе пред тоха, като той взима мен и още един човек от класа, а тя взима две момичета от нейния..Сядате започвате да говорите и намирате общи теми, допадате си и утре се разбирате да пиете кафе отново и така два три пъти..От непознати ставате познати, а в бъдещи планове приятели или нещо повече...Докато ти пишех се сетих къде най - много се запознавах с момичета като бях на 14-15..Записвахме се на лагери-екскурзии до Равда и Сандански (има ги всяка година) .. Не са скъпи, спите във хотелчета или бунгала, в които има нулев контрол и на никой не му пука, ако ще да съборите и цялата сграда..Плюс това има хора от цялата страна и бързо се сформират групички за излизанки и дискотеки.Защо не опиташ?

П.С - София ми е меко казано неприятен град..прекалено голямо село и никога не съм я харесвал..Нямам си никаква представа там къде можеш да се запознаеш с момичета..но вероятно на същите места като тук.