.
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Изобщо не си стар..на 19 баш трябва да се разцепиш от екскурзии, купони (ест. в допустимите граници)..Защото на 25 вече трябва да си зрял мъж,който знае какво иска от живота и как да го получи..на 20 съм и тази година пак ще ходя в Сандански за Пирин фолк, както и на море, но този път ще сме си "соло ташак" с тайфата, защото не искаме разни екскурзоводи-моралисти да ни одумват, че сме се прибрали еди в колко си...Лесно е, ако искаш остави някакви координати и като дойде време за тях ще ти кажа да се запишеш с нас..Последният път имаше хора от София и Видин дори..
    Аз знам какво искам от живота и вече съм го получил или постигнал с работа... е разбира се всичко без момиче... и нещата които имам не значат нищо, постигнал съм и имам неща, които хора с цял живот работа нямат, но това не значи нищо за мен след като нямам най-простото... И 19 не е млад, изпуснах най-добрите си тийн години от живота.

И да знам че трябва да купонясвам на тези години но как, като не знам къде е купона или нямам покана за него? Сега ми стана още по гадно...... И как по дяволите ще се задомня на 25 във стабилна връзка (ако изобщо стане такова нещо) като знам че съм изпуснал безгрижните тийн моменти и безгрижното ебане младините.... КАК

И откъде се записвате за тия работи? Ще ми е доста тъпо да се запиша сам и да ходя като вълк единак... то не ми нужно и да се записвам още тази вечер мога да отида там....
    Последно редактирано от KrivMasur : 02-08-2016 на 21:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си