- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Така ли? Мисля че съм малко по-стар от тебе и в по-лошо положение и мога да ти кажа със сигурност за всички неща, които съм пробвал и НЕ РАБОТЯТ
!!! Но ако щеш давай - пробвай ги и ти да се убедиш лично, като на мен не вярваш!
Много се съмнявам, че това което описваш работи по този начин!
А колко е това "всички"? Това не е процент! Питах те за процента от всички с които си се "запознавал на улицата" без да си ги виждал никога преди и сте стигнали до секс!
Ти да видиш....
Браво, изфука се колко си готин! Нали се сещаш че това няма как да сработи нито при мен нито при КривияМасур. Благодаря ти за даването на неработещи съвети!
Я какво било! А какво стана със "случайните запознанства на улицата"?! Май не работят - здрасти-как-си
! Взе сам да си противоречиш
!
Животът обикновено е такъв - свиквай!
Как става тая работа - да имаш всичко това и да не можеш да забиеш една мадама и нито една поне веднаж да не ти се лепне сама?! Май ни лъготиш за нещо - изобщо не се връзва!
Радвай се ако изобщо стигнеш до там!
Ако наистина има G-Class може и да стане... но не вярвам (че има G-Class или че ще стане)!
Това е мега тъпо да се ходи на заведение сам, но нека G-Class-a и кинтите да са му на помощ!