Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
И както ти казах не си човека да дава съвети и да говори за тия неща... Този пич, който се опитва да ми помогне сигурено не е и девствен.
Така ли ? Мисля че съм малко по-стар от тебе и в по-лошо положение и мога да ти кажа със сигурност за всички неща, които съм пробвал и НЕ РАБОТЯТ !!! Но ако щеш давай - пробвай ги и ти да се убедиш лично, като на мен не вярваш!
Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
1.Кое не работи?До ден днешен се познавам с поне 10 момичета, с които съм се запознал буквално насредата на нищото?!
Много се съмнявам, че това което описваш работи по този начин!
3.С четири от всички момичета, с които съм се запознал "случайно" съм спал.
А колко е това "всички"? Това не е процент! Питах те за процента от всички с които си се "запознавал на улицата" без да си ги виждал никога преди и сте стигнали до секс!
Много често дори се е случвало момиче да дойде да се запознае с мен..
Ти да видиш... .
А най - често момичета са идвали да се запознават с мен на състезания (тренирах бойни спортове)
Браво, изфука се колко си готин! Нали се сещаш че това няма как да сработи нито при мен нито при КривияМасур. Благодаря ти за даването на неработещи съвети !
Всичко опира до общи познати...
Я какво било ! А какво стана със "случайните запознанства на улицата"?! Май не работят - здрасти-как-си ! Взе сам да си противоречиш !
живота е безкрайно груб и нечестен
Животът обикновено е такъв - свиквай!
бих си дал и външният вид, и парите и гелика само за да имам тази нормалност
Как става тая работа - да имаш всичко това и да не можеш да забиеш една мадама и нито една поне веднаж да не ти се лепне сама?! Май ни лъготиш за нещо - изобщо не се връзва!
И как по дяволите ще се задомня на 25 във стабилна връзка
Радвай се ако изобщо стигнеш до там!
Отиди на дискотека,харесай си някоя пияна отчаяна девойка и като я праснеш ни пиши да знаем как е минало.
Ако наистина има G-Class може и да стане... но не вярвам (че има G-Class или че ще стане) !
Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
можеш и сам
Това е мега тъпо да се ходи на заведение сам, но нека G-Class-a и кинтите да са му на помощ !