.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Излезте от филма !
    Това сега заради темата ли го измисли?

Ооо знае се - чудеса НЕ СТАВАТ!
    нищо не съм измислила това е което се случи с мен не съм от хората който си измислят разни работи
    това е самата истина пък който иска да ми вярва аз го обяснявам на krivmasur а не на някой друг

и чудеса стават но всеки има право на мнение
    Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-11-2016 на 20:12

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    нищо не съм измислила това е което се случи с мен не съм от хората който си измислят разни работи
    това е самата истина пък който иска да ми вярва аз го обяснявам на krivmasur а не на някой друг
    Жените по принцип реагират с присмех и презрение ако разберат че някой е девствен, а не му се възхищават, освен ако ти не си някакво изключение .

Няма нищо по-жалко от девствен мъж!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Жените по принцип реагират с присмех и презрение ако разберат че някой е девствен, а не му се възхищават, освен ако ти не си някакво изключение .

Няма нищо по-жалко от девствен мъж!
    както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
    глупак, хората са различни.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    глупак, хората са различни.
    Ей кифладжия е недей обижда... разликите са малки, разбира се има и изключения... като си учил и чел колкото мен по биология тогава говори

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Ей кифладжия е недей обижда... разликите са малки, разбира се има и изключения... като си учил и чел колкото мен по биология тогава говори
    Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството, което е просто като теб. С твоята биология трябва да си разбрал, че човешкия мозък е по-сложно устроен и не всичко е животински инстинкт.

Какво си учил по биология бе, биолога. Средно задължителната подготовка до 12 -ти клас я махнем. Студент ли си? 1 и 2 годиниа в унито се учи буквално преговор с допълнения.

Разкажи ни няколко лабораторни метода, разкажи за микроскопите и пособията на бързо, които микробиолози използват? Публикувай си научния труд, някакъв реферат, някакво изследване.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-12-2016 на 10:36

намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно

Цитирай Първоначално написано от rimisark Виж мнението
    не не си изкючение, същата курва си, като всички останали!!!
    първо се научи да пишеш правилно и тогава ела ми кажи,че съм курва.
    Нито ме познаваш нито ме знаеш,но по думите които виждам разбирам какъв безмозъчен идиот си от такива идиоти като теб няма как да се обидя от тъпите им думи,защото само един идиот като теб ще тръгне да обижда момиче,което не познава такива като теб не се наричат мъже .. Но няма смисъл да си хабя времето лек ден пиши си простотии колкото искаш за друго сигурно не ставаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си