- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-11-2016 на 20:12
Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството, което е просто като теб. С твоята биология трябва да си разбрал, че човешкия мозък е по-сложно устроен и не всичко е животински инстинкт.
Какво си учил по биология бе, биолога. Средно задължителната подготовка до 12 -ти клас я махнем. Студент ли си? 1 и 2 годиниа в унито се учи буквално преговор с допълнения.
Разкажи ни няколко лабораторни метода, разкажи за микроскопите и пособията на бързо, които микробиолози използват? Публикувай си научния труд, някакъв реферат, някакво изследване.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-12-2016 на 10:36
намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно
първо се научи да пишеш правилно и тогава ела ми кажи,че съм курва.
Нито ме познаваш нито ме знаеш,но по думите които виждам разбирам какъв безмозъчен идиот сиот такива идиоти като теб няма как да се обидя от тъпите им думи,защото само един идиот като теб ще тръгне да обижда момиче,което не познава
такива като теб не се наричат мъже .. Но няма смисъл да си хабя времето лек ден
пиши си простотии колкото искаш за друго сигурно не ставаш..