Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
Аре бе никой ли неможе да помоге

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ЖИВЕЕШ 19 ГОДИНИ И ДЕН ЗА ДЕН ДАЖЕ ДА НЯМАШ ШИБАН КОНТАКТ С МОМИЧЕТА

ДАЖЕ ЕДИН ШИБАН ПРОСТ РАЗГОВОР

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДАЖЕ ЕДНО МОМИЧЕ С КОЕТО ДА ВОДИШ РАЗГОВОР ДА НЯМАШ В ЖИВОТА КАРАМ КОЛА И КАТО ЦЯЛО ИМАМ ЖИВОТ ЗА КОЙТО ХОРАТА СИ МЕЧТАЯТ(освен тази част че съм неволен целибат) А ПРОСТО ДА РАЗГОВАРЯМ С МОМИЧЕ МИ СЕ СТРУВА КАТО НЕЩО КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ

наистина много се дразя, и не знам колко още ще издържа но няма да ми държат много нервите и направо се страхувам, че ще нападна някой човек по улицата и ще го смажа от бой да си излея всичкият събран гняв по него... а за съжеление това наистина може да се случи.... аз изобщно не искам да правя такова грозно нещо но за 19 години да нямаш 1 момиче с което просто да говориш като всички около тебе минават през толкова гаджета и момичета просто ти поврежда мозъка
Ако имаш силна воля и психика, ще станеш като мен, ако нямаш - ще направиш някоя глупост !
Аз поне съм разговарял с много момичета и жени, айде не всеки ден, но никоя не ще да ходи или спи с мен . Само разговори няма да ти помогнат, трябва повече - ти поне имаш кола и финансови ресурси. Използвай ги по дяволите !

П.С. Не мога да повярвам, че имало хора дето и с пари не могат да ебат!