Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Я обясни как става номера хора без много пари да имат приятелки?
Като изглеждат добре и са високи и силни?!
Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
Аре кажи ми какво ще направиш ако имаш пари че да имач момиче?

Какво помага да имаш пари като момичетата не знаят че имаш пари или че изобщо съществуваш, не съм имал прост шибан разговор момиче (отвъд касиерки и т.н.) от не помня кога.
Ми покажи им че имаш пари!
Ако наистина имаш G-Class не ходиш ли с него на университета по дяволите?! Все някой трябва да те е виждал с тоя джип! След докато чакате за поредната лекция, полафи с колежките, да стопите леда, след часовете или в някоя почивка можеш да я поканиш да се повози на джипа! Да не вземеш да я натискаш още при първото ѝ качване в джипа ! Предложи ѝ да я закараш до тях. На другия ден пак движете заедно, покани я да излезете в извънучебно време на по кафе! После на вечеря/ресторант (не в същия ден)! Закарай я до тях после, направи въпрос да се качиш с нея "за по още едно питие/кафе", няма значение - ако те покани да се качиш горе с нея това си е направо отваряне на краката! Ако не те покани да се качиш при нея, кажи ѝ да се цункате за "лека нощ"! Вози я с джипа - той трябва да присъства на всяка среща! Като се сближите, покани я на екскурзия някъде - уикенд на Банско например, в хубаво спа-хотелче и там атакувай, ако тя сама не ти е свалила гащите още първата вечер !

Толкова ли е сложно ?! Ама като те гледам, дори няма да стигнеш до лафене с колежките между лекциите! За начало стигни поне до това да ги повозиш с джипа!