- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ne mojax da q vazbyda
Hora kawko stava vesko put kato sme go pravili q vazmyjdah na maksimalno bez da q pipah se navlajnqvashe mnogo chak protichakshe samo s celyvki taka toq put ne mojax da q navlajnq barah po puteto i pak ne se vazbydi nqmashe vlaga imashe no ne mnogo govorex s neq i tq mi kaza che e tq vinovna kaza che ne bila nastroena za seks dnesk na kawko se dalji towa hora pomognete i mi kajete kak da se revanshiram za toq put toest drygiq put da q vazbydq
Пъпеш, правила го е с друг мръсницата!
madafaka
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Опитай да поговориш с нея, разпирай я какъв е проблемът, защо не е била неразположена? Може би причината е далеч от това, което ти или някои твой приятел си мислите, но в същото време не я и притискай, защото може да стане по-зле..![]()
kazami che problema bil vav neq ne vav men zahstoto vinagi se polychava vazbydata beshe na maks pri neq vinagi tq mi go e kazwala pak i az vijdah kolko se navlajnqvashe puk toq put ne se polychexa neshatata vika prosto ne mi e do seks kawko da pravq da q natisna ili da q ostavq izvsestno vreme pomognete hora molq vi mnogo si q obicham s dryg ne moje da e s spala nie sme postoqno zaedno puk i az sam i purviqt : )
Последно редактирано от ivancho966 : 12-15-2015 на 08:42
Тя е влюбена не в теб, а ваф грамотностата ти
qj mi hyq brat
na pochivka shti go podawam da go lapash ama nqma da mojesh da go lapnesh celiq maikati ne moje da go lapne celiq
Тя сама ти го е казала просто не е искала секс и е нормално когато не иска да не се навлажни
ko kaza? ko ?
ma toy omrql ma