Като лидер на девствениците в тоя форум, мисля че трябва да отговоря на въпросите на човек който работи за мен. А не да управлявам с преки заповеди и всяване на страх.

Отделям 5-10-15 мин. да пиша тук, а за тренировка отделям към 2 часа. Изградил съм си схема на живота и често пъти не намирам време за някои неща. Подреждам си приоритетите по важност и изпълнявам това което преценя. Всичко се мени за минути, а понякога и за секунди. В същия миг преподреждам всичко отново и започвам с изпълнението на задачата с най-висок приоритет. Днес Лудака прекара към 7 часа с мен и беше на път да откачи. Просто ми заяви към 22:00 че си тръгва. Съмнявам се да се видим скоро. Една жена не би издържала психически на ежедневието ми и 1 час. На тях им текат лигите като ме видят и докато нощем са с приятелите си, си мислят за мен но само дотам. Нямат смелост да ме приближат, а аз нямам време да "зарибявам". Депресията ме кара да имам тегаво излъчване. Усещат, че съм загубил душата си и ме наблюдават от разстояние. Това е проклятието, което нося драги ми поданико.
На НГ съм си направил специална резервация в Ялта и мисля да се размажа както си трябва. А ако има нещо спешно - тръгвам веднага.