.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 381

Hybrid View

сподели кво те тормози бе скала

Днес закъснях с 45 мин. за тренировка. Ставам несериозен нещо и тва не ми харесва.
    Качвам се в залата и гледам Лимончето е на смяна. С нея въобще не се харесваме, даже и здрасти не си казваме. Качих се в съблекалнята, ударих една черта и се освежих. Реших да започна клек на свободна щанга с 2 серии на 60 кила. Старата контузия взе да ми прави страшни проблеми и за това намалих работните кила. Тъкмо ще си изчистя техниката. След това качих на 80 кила пак 2 серии. Телефона ми звънна и прекъснах упражнението. Беше Русия и ми вика братле можеш ли да уредиш резервация за 9 човека в събпта където бяхме миналия път и аз му казах няма проблем. Звъннах на моя човек, дадох информацията и продължих клековете. Сложих по 2 петички да станат 90 кила и изненадващо не започна да пука коляното ми. Направих 2 серии на 90 кила и се зачудих дали да не кача 100. Телефона звънна, направил е резервацията, само че накрая на разговора ми съобщи, че е запазил и 3 места на бара за нас. А на мен вече ми се повръща като някой иска да излизаме. Както и да е, сложих 100, направих една серия и ме стегна болката. Викам си по-добре да не си насилвам късмета и да не слагам още. Прехвърлих се на машината и там вече спокойно си загрявах със 100 кила, защото ако ми откаже коляното най-много да счупя уреда. Свърших с първата серия и Лимончето пусна любимата ми песен на Алекс и Дончо https://www.youtube.com/watch?v=pzWMoHjlhT0 Не я бях слушал отдавна и почнах да си денсим сам, докато не ме видя Валерата и не почна и той да танцува с мене мухахаха. Тая песен така ми оправи настроението, че направо скочих на 150 кила за 2ра серия. Валерата после ми вика "искаш ли да организираме едно коледно парти на 26ти в залата с протеинчета, буустери и вафлички. Ще си вземем коледни шапки и ще се снимаме като за календар". Казах му добре, ама ти се занимавай с организацията. Продължих 3тата серия на 160 кила и задържах и 4тата на същите. Сега като е по-студено времето болката се усеща по-остра и ме дразни. След последната серия се прехвърлих на машината за задно бедро. Започнах с 50 кила първа серия. Втората качих на 60 и последните две ги задържах на 70. След това отидох на машината за предно бедро и започнах на 60 кила. Втора серия качих на 70, трета на 80 и четвърта на 90. Всички си бяха тръгнали и усещах пронизващия поглед на Лимончето по гърба ми. Много мрази да я държа до последно, ама аз обичам да си тренирам и не ми дреме. За финал направих 5 серии за прасец. Трябваше и корем да тренирам, ама нямах време.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    ударих една черта и се освежих.
    Каква е тая черта? Какво имаш предвид?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си