.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 381

Hybrid View

скала, даже не знам кво е тва - сметни

Грозен, като бях на 15 или 16 (не помня точно) започнах тази работа. Както казах живота просто не ми даде шанс.
    Депресията ми е от тиин годините, а всички знаем че като захапе - не пуска да го еба в пит була
    10 години ?!? надявам се да не живея толкова дълго. не ме проклинай така

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    скала, даже не знам кво е тва - сметни
    "Поздрави от зоопарка за всички животни на свобода."

нали от феновете на отбора цесека имаше хора в затвора и шляпаха графити "свобода за енимълс", помислих си, че са ги пуснали и затова го пишеш това :Д

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Грозен, като бях на 15 или 16 (не помня точно) започнах тази работа.
    И каква е тая работа, дето си я почнал на 15-16 и нямаш капка свободно време и никаква възможност да се виждаш с жени?
    Друсаш ли се?
    Както казах живота просто не ми даде шанс.
    Това звучи все едно го пишеш от затвора. Там ли си?
    10 години ?!? надявам се да не живея толкова дълго. не ме проклинай така
    Както казват хората - внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! Наистина ли искаш да умреш и то девствен? Съмнявам се !

Мега фен Аватара на galaxy29
    зле ми е, отново, физически и душевно. не ми харесва неспирното време и влошаващото ми се положение, дори не вярвам, че ще се подобри, дано не съм се разболяла от нещо сериозно. наближава рожденият ми ден, а не съм готова да стана на 23, освен това наближава края на времето, в което годините ми са подходящи за раждане на здрави деца, а не искам скоро да раждам, иначе си искам, но се успокоявам с това, че ако мина благоприятната възраст и не съм родила, може да си имам осиновено дете или осиновени деца.

https://youtu.be/mb2hdgjZMlE
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-04-2017 на 01:40

Здравейте.....Имам няколко въпроса!
    Преди около 1 месвц правих секс с приятелката си, но след това започна да ми тече някакво слузесто нещо от пениса и когато уринирам ми пари.
    И сега много ме боли кръста от двете страни ходих на прегледи казаха ми,че това е от влагалищно течение,заразил.съм се от приятелката си,но в същото време имам и леки песъчинки в бъбреците и като цяло въпроса ми е на някой да му се е случило нещо подобно.
    И нещо да знае по въпроса?
    БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си