- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Изповедалнята ТОМ 1
скала, даже не знам кво е тва - сметни
Грозен, като бях на 15 или 16 (не помня точно) започнах тази работа. Както казах живота просто не ми даде шанс.
Депресията ми е от тиин годините, а всички знаем че като захапе - не пуска да го еба в пит була
10 години ?!? надявам се да не живея толкова дълго. не ме проклинай така
И каква е тая работа, дето си я почнал на 15-16 и нямаш капка свободно време и никаква възможност да се виждаш с жени?
Друсаш ли се?
Това звучи все едно го пишеш от затвора. Там ли си?
Както казват хората - внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне! Наистина ли искаш да умреш и то девствен? Съмнявам се!
зле ми е, отново, физически и душевно. не ми харесва неспирното време и влошаващото ми се положение, дори не вярвам, че ще се подобри, дано не съм се разболяла от нещо сериозно. наближава рожденият ми ден, а не съм готова да стана на 23, освен това наближава края на времето, в което годините ми са подходящи за раждане на здрави деца, а не искам скоро да раждам, иначе си искам, но се успокоявам с това, че ако мина благоприятната възраст и не съм родила, може да си имам осиновено дете или осиновени деца.
♫ https://youtu.be/mb2hdgjZMlE ♫
Последно редактирано от galaxy29 : 02-04-2017 на 01:40
Здравейте.....Имам няколко въпроса!
Преди около 1 месвц правих секс с приятелката си, но след това започна да ми тече някакво слузесто нещо от пениса и когато уринирам ми пари.
И сега много ме боли кръста от двете страни ходих на прегледи казаха ми,че това е от влагалищно течение,заразил.съм се от приятелката си,но в същото време имам и леки песъчинки в бъбреците и като цяло въпроса ми е на някой да му се е случило нещо подобно.
И нещо да знае по въпроса?
БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!