.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Question Помощ Friendzone

Здравейте,нуждая се от помощ,харесвам едно момиче,но не само я харесвам,а постоянно мисля за нея,сънувам я.От доста време я познавам може би вече година. Искам да станем повече от приятели. Знам много неща за нея както и тя за мен.
    Та нуждая се от помощ . Бях решил да излезем на кино и т.н и да и предложа,но деня преди това тя ми писа,че иска да говорим,аз и казах ок и тя написа следното ,,Няма да те питам пак коя харесваш,защото съм на ясно.Та въпроса е там,мислех,че сме само приятели,и се чувствам зле,че не мога да отвърна на чувствата ти,защото имам други,чувствам те близък,не не по-този начин,ти знаеш много за мен както и аз за теб и найстина започнах да те приемам като брат.Много съжалявам ако съм те разочаровала,моля те не ме намразвай ''

От този момент тя започна да се държи странно. Но аз не мога да я забравя,постоянно мисля за нея й и помагам когато има нужда.Винаги съм там за нея,но имам чувството че не го възприема така. Та осъзнах че съм в нейния Friendzone. А това е много лошо нещо . Та главния ми въпрос е има ли начин да се получи между нас двамата и дали трябва да се опитвам ?

Tова което виждам е,че момичето поне е усетило на къде вървят нещата и е била директна което е много хубаво.Казала ти е,че те приема като брат и лошото в твоя случай е,че твоите чувства са други..
    Според мен не прави нищо за сега понеже може да я отблъснеш и накрая дори като приятел да не те търси.
    А с това което ти е казала,че съжалява показва,че наистина държи на теб макар и като приятел.
    Последно редактирано от Schweeps : 12-15-2015 на 09:01

А на въпроса '' Има ли начин'' ще ти кажа,че има ли желание има и начини за постигане.Но ако започнеш да и досаждаш ще я загубиш.. може след време да се променят нещата нищо не се знае.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ти е казала че те приема само като приятел значи каквото и да направиш едва ли ще те харесва

Сега да ти го обясня малко като на новобранец , това е като мъжкото става ама само за ....
    Така за опитите зарежи не стане ли от първия път значи си до там . Пък дори и накрая да станете нещо повече от приятели , то ще трае максимум месец и това е оптимистичната ми сметка ,ти сам ще разбереш след това ,че не си подхождате ,но ще си изгубил много време ,тоест с четири думи по добре я забрави .

anonymous990763
    Guest
    Влезеш ли в friend-зоната няма излизане. Търси друга.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Влезеш ли в friend-зоната няма излизане. Търси друга.
    Ти това да не го чу от някое детско филмче

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Ти това да не го чу от някое детско филмче
    Не, лична драма.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Останете приятели, но екранирай чувствата си към нея!

Всъщност от т.нар. friendzone може да се излезе, но е трудно. Казала ти е какво мисли на този етап, но го е направила в социалните мрежи, така предполагам. Е, помоли я да излизате уж просто така, след време ще видиш дали ще я бъде или не.

баце ти си в brotherzone, което е едно ниво над friendzone....

Благодаря за бързите отговори и съветите. Ще се опитам да не и досаждам ии ще видя какво ще стане,но на този етап твърдо продължавам,защото както споменаха по-горе има ли желание има и начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си