Здравейте,нуждая се от помощ,харесвам едно момиче,но не само я харесвам,а постоянно мисля за нея,сънувам я.От доста време я познавам може би вече година. Искам да станем повече от приятели. Знам много неща за нея както и тя за мен.
Та нуждая се от помощ . Бях решил да излезем на кино и т.н и да и предложа,но деня преди това тя ми писа,че иска да говорим,аз и казах ок и тя написа следното ,,Няма да те питам пак коя харесваш,защото съм на ясно.Та въпроса е там,мислех,че сме само приятели,и се чувствам зле,че не мога да отвърна на чувствата ти,защото имам други,чувствам те близък,не не по-този начин,ти знаеш много за мен както и аз за теб и найстина започнах да те приемам като брат.Много съжалявам ако съм те разочаровала,моля те не ме намразвай ''
От този момент тя започна да се държи странно. Но аз не мога да я забравя,постоянно мисля за нея й и помагам когато има нужда.Винаги съм там за нея,но имам чувството че не го възприема така. Та осъзнах че съм в нейния Friendzone. А това е много лошо нещо . Та главния ми въпрос е има ли начин да се получи между нас двамата и дали трябва да се опитвам ?