.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Отрова

Hybrid View

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Ти нали като му имаш IP-то трябва да му знаеш локацията ..
    не не не , не е така като му имаш IP най простия начин е само да идиш че е от България а другото което може да си направи е да му пускаш X секунди flood , както и DOS от 22 дена следва да видиш улицата както и снимка на къщата, етажа т.н това става с програми навързани с гугъл мапс

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    не не не , не е така като му имаш IP най простия начин е само да идиш че е от България а другото което може да си направи е да му пускаш X секунди flood , както и DOS от 22 дена следва да видиш улицата както и снимка на къщата, етажа т.н това става с програми навързани с гугъл мапс
    С глупости се занимаваш. Аз ти казах и къде живея, ама сигурно и това не помниш.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Хубу. Само дето виждаш и интернет доставчика..
    Колко пъти са ме заплашвали с flood, а виж ме, все на некомпетентни попадам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си