- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Снимка за CV
Здравейте, нов съм тук и не съм сигурен дали тази тема е за тук. Скоро ще ми се налага да ходя в чужбина по европейски проект организиран от училището, за да работя. Трябва да си направя CV със снимка. Реших да не си правя нови снимки и ще взема някоя снимка с надеждата да си я сканирам и да си я сложа в CV-то, да ама не. Не знам какъв формат да избера да ми пасне идеално и когато сканирам снимката ми е по средата и не знам как да отрежа всичко около снимката. Давайте идеи и може би програми, които биха ми помогнали?
Фотошоп! Сканирай, обработвай и постави в CV-то като jpeg формат. Успех
!
Явно не си, защото...
За снимка е важно да се хване хубаво и в добра светлина фейса, фона няма такова значение, както и сенки в него - с фотошоп може да се премахне фона и да се сложи друг, какъвто поискаш, но ти явно не знаеш защото...![]()
Смех гоУем!
Във фотошоп могат да се премахват сенки и белези и по фейса, правело се е и преди фотошапа, но по-трудно!
Последно редактирано от Грозния : 12-17-2015 на 17:21
едит; нвм, пак не чета докрай:Д
Pink е прав/а.. За cv няма как да сложиш някаква аматъорски направена снимка или такава, която ти е от феиса примерно.. Изглежда страшно непрофесионално и най-много като видят снимката, въобще да не ти прочетат cv-то. Иди във фото студио и им кажи за какво ти е снимката.