- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Дайте ми съвет
Ами да и аз не искам да я оставям,но ако можеше щях да я взимам навсякъде с мен.
Обожавам я просто и искам във всеки момент да си е до мен за мен тя е повече от куче обичам си я като мое дете направо ;д ,но родителите ми мислят по друг начин те са друго поколение и имат различни разбирания от нас младите.Няма как и да не отида при нашите понеже това са празници трябва да се съберем цялото семейство,немога да им кажа еми ще ме прощавате ама няма да дойда.. нали някакси не върви, понеже от доста време знаят,че ще ходя не е от сега,че да кажа,че имам други планове и т.н..
Много кофти ситуация..Дори да предположим,че ще стане с влака нашите просто като не разрешават да я взимам кво да правя.. то е ясно,че ако си я взема няма да я остаят и навънка щото ако кажат така и аз отивам с нея навън,но просто тъпо ще се получи.Предупредили са ме ,че не приемат голямо куче в апартамента и аз да я взема...
А иначе ако можеше да я взема нашите щяха да се убедят,че тя никакви проблеми няма да създаде,възпитала съм я много добре не прави бели,само иска извеждане нищо друго.То дори и немога да разбера какъв им е проблема..
Последно редактирано от Schweeps : 12-16-2015 на 13:19