.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    "Für npp"

"npp е херувим небесен,
    хвали Бога със молитва-песен.
    Убеждава ни, че вярваме, но не докрай
    и никога не ще влезем в Истинския Рай.
    Той вярва в Истинския Господ-Бог,
    чул е явно за Паскаловия облог.
    Спал е той със хиляди жени,
    но не за слава, нито за пари,
    само нашия дримок остави като куче сам,
    еми, т'ва е, не ще да й даде салам.
    Но вещицата да оставим настрани,
    тази ода е за npp.

В Царството Небесно, в славния Едем,
    въртял нехранимайкото харем,
    палувал и с Адам, и с Ева,
    а пред нас е непорочна Дева.
    Но разбрал за блудството му Бог,
    и решил да му даде урок:
    на Земята го изпратил да разпространи
    Божите закони и Истинската вяра
    и докато се не успокои пред очите да не му се мяра.
    Това станало във времената на Менес,
    но npp при нас е и до днес!"
    Аплодисменти..... по-добър си дори от Омир възпял Троя!

ПП: сега трябва да му нарисуваме и картина с автопортрет (който може да рисува) , той го заслужава.

Така постепенно образа на великия херувим посетил земята ще бъде митологизиран и увековечен за поколенията.

Той го заслужава...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

ПП: сега трябва да му нарисуваме и картина с автопортрет (който може да рисува) , той го заслужава.

Така постепенно образа на великия херувим посетил земята ще бъде митологизиран и увековечен за поколенията.

Той го заслужава...
    дори и с това "ПП:" пак си личи злобата, която изваждаш от дъното на сърцето ти - прикритието ти не струва

Мега фен Аватара на LoveInfect

Той го заслужава...
    Аз мога да се заема с картината! Само ми нахвърляйте идеи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз не зна как той изглежда, но може би нещо като комиксен герой между човек, с глава приличаща на херувимска и с криле. Да е окичен с някакъв медал за безгрешност и избраничесттво, с което да се отличава (за пред себе си) от земните плебей, и който медал така да блести, че да заслепява собствените му очи. А като фон на картината да са как плебеите му се възхищават и кланят, а той ги спасява като ги докосва с ръката си по главата.

леле същински изтукан.

ПП: също може да е гол, точно след оргия с няколко девици, типично в негов стил, изхождайки от изказванията му за секса.

Естествено твърде много искам от тебе, но може да нарисуваш и нещо простичко, каквото и да е.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 11:39

Аз не зна как той изглежда, но може би нещо като комиксен герой между човек, с глава приличаща на херувимска и с криле. Да е окичен с някакъв медал за безгрешност и избраничесттво, с което да се отличава (за пред себе си) от земните плебей, и който медал така да блести, че да заслепява собствените му очи. А като фон на картината да са как плебеите му се възхищават и кланят, а той ги спасява като ги докосва с ръката си по главата.

леле същински изтукан.
    Ооо леле това ми хареса!
    Идеално си се сетил за медала, и особенно плебеите които му се кланят! Нямам търпение да го нарисувам!

Мега фен

леле същински изтукан.

ПП: също може да е гол, точно след оргия с няколко девици, типично в негов стил, изхождайки от изказванията му за секса.

Естествено твърде много искам от тебе, но може да нарисуваш и нещо простичко, каквото и да е.
    тук направо си се обрисувал

Мега фен
    за такива неща сте фърст, но не и за правдата

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    за такива неща сте фърст, но не и за правдата
    Това което казваш, е напълно безаргументно, всъщност ти ей така си го казваш, че си нямаш напредстава, че съм от хората, които пркрачват собствения си комфорт за правдата. Истината е, че ти ОБИЧАШ, да се изразяваш, с едни така конструирани изречения, имитиращи цитати, все едно си някакъв Бог! Замисли си малку и ти де! Тази карикатура не ти ли говори нещо? Само в на идругте греховете си се втренчил! Безгешния!

Мега фен
    Това което казваш, е напълно безаргументно, всъщност ти ей така си го казваш, че си нямаш напредстава, че съм от хората, които пркрачват собствения си комфорт за правдата. Истината е, че ти ОБИЧАШ, да се изразяваш, с едни така конструирани изречения, имитиращи цитати, все едно си някакъв Бог! Замисли си малку и ти де! Тази карикатура не ти ли говори нещо? Само в на идругте греховете си се втренчил! Безгешния!
    не съдя/не осъждам другите

човек няма ли право да се изразява кратко и точно?!

каква карикатура?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си