- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тук обсъждаме npp
о така ли, а аз за теб не съм (на)писал такива неща, само че не съм херувим изгонен от Небето, но човек, който е пратен от истинския Господ Бог да свидетелствува Неговото Слово, а Херувимите са горе на Небето
"знае Господ как да избави благочестивите от напаст, а неправедните да държи под наказание за съдния ден, а особено тия, които с нечисто пожелание следват плътските страсти и презират властта. Смели и упорити, те не се страхуват да хулят славните същества; докато ангелите, ако и да са по-големи в мощ и сила, не представят против тях хулителна присъда пред Господа. Тия, обаче, като животни без разум, естествено родени, за да бъдат ловени и изтребвани, хулят за неща, които не знаят, и ще погинат в своя разврат" 2 Петрово 2: 9-12
ето защо ви се каза, че сте гениални да ръсите простотии, но не и да вършите правда
Последно редактирано от npp : 12-19-2015 на 02:22
да съм ви карал да ставате мои духовни последователи?!, широко разпространената човешка религия ви оплита като патици в калчища, дори и в случаи когато не сте духовни, а кога аз или някой друг от онези, които свидетелствуват за правилната вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, сме ви заробвали на някаква лъжа или експлоатация?!
отдавна разбрахме за опита на някои тук да ме изкарат, че едва ли не аз стоя зад профилите на inewton и др., но колко по-очевидно е за нас това дето толкова директно и наивно показваш, че не искаш да те обсъждат, а направи цяла тема за мен като на няколко места написа, че си я направила за да бъда обсъждан?!, дори и това че използваш думата "девиации" като дефендър?!
Последно редактирано от npp : 12-19-2015 на 02:14
sq bih si wzel espadrilnici prosto da sym w ton s nickname-a mi![]()
Аз не зна как той изглежда, но може би нещо като комиксен герой между човек, с глава приличаща на херувимска и с криле. Да е окичен с някакъв медал за безгрешност и избраничесттво, с което да се отличава (за пред себе си) от земните плебей, и който медал така да блести, че да заслепява собствените му очи. А като фон на картината да са как плебеите му се възхищават и кланят, а той ги спасява като ги докосва с ръката си по главата.
леле същински изтукан.
ПП: също може да е гол, точно след оргия с няколко девици, типично в негов стил, изхождайки от изказванията му за секса.
Естествено твърде много искам от тебе, но може да нарисуваш и нещо простичко, каквото и да е.
Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 11:39
Ето че npp наистина ще бъде митологизиран и земната му мисия ще остане във вечността.
Inewton, ти нямаш ли идеи за божествената картина на npp?
Мисля, че defender го описа твърде добре. Само една малка добавка, трябва да е много много красив, все пак е херувим.