- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Тук обсъждаме npp
отдавна разбрахме за опита на някои тук да ме изкарат, че едва ли не аз стоя зад профилите на inewton и др., но колко по-очевидно е за нас това дето толкова директно и наивно показваш, че не искаш да те обсъждат, а направи цяла тема за мен като на няколко места написа, че си я направила за да бъда обсъждан?!, дори и това че използваш думата "девиации" като дефендър?!
Последно редактирано от npp : 12-19-2015 на 02:14
npp e fanatik ot sekta, bolno ku4e, kwo dr da se kazwa...
mi az nali ti kazah, 4e si za tapiciranata staq, trqq ti wry4at jyltata knijka sled twa twoe izkazwane
sq bih si wzel espadrilnici prosto da sym w ton s nickname-a mi![]()
Ето че npp наистина ще бъде митологизиран и земната му мисия ще остане във вечността.
Inewton, ти нямаш ли идеи за божествената картина на npp?
Мисля, че defender го описа твърде добре. Само една малка добавка, трябва да е много много красив, все пак е херувим.
не си прав за това, ето коя е истината:
"Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! защото чистите външността на чашата и блюдото, а отвътре те са пълни с грабеж и насилие. Слепи фарисеино! очисти първо вътрешността на чашата и блюдото, за да бъде и външността им чиста. Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота. Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни, но отвътре сте пълни с лицемерие и беззаконие." Матей 23: 25-28
За мен беше чест да ви служа, господарке мой! Поклон.