- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пуших обикновен чай
Здравейте.Днес искам да ви споделя нещо което беше доста тъпо направено от моя страна.Значи преди няколко часа ми дойте на главата да си направя цигара.Но не каква да е а чаена XD даже и незнаех че има такива ,но сега разбрах.Та аз пуших цигара с билка горски плод и лайка.И не знам дали нещо сега няма да ми стане.Кажете нещо ако знаете.Не длътнах дима надолу само в устата беше много сладко но не се престраших да глатна димъ.Не беше някакви интересни чаьове.Скъсах пакетчето на чаьовете и ги сложих в празното място.Никога не съм правил сам цигара ,ето как я направих 1 срезах картон след това го навих сложих памук сложих един фистър от чая отдолу защото незнам дали няма да попадне нещо в устата ми залепих цигарата и палнах.Моля ви кажете опасно ли е да се пуши обикновен чай и дали може да се умре от това?
![]()
Sorry за грешките бързах!!!!
Като за начало си много тъп като си мислиш, че от чая може да ти стане нещо. Нищо няма да ти стане, много пъти съм пушил чай.
И аз съм пушил, ама защото бях в крайна нужда. Нищо не ми стана, но по- добре не пробвай повече.