.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Приятелката ми ми няма доверие..

Аз съм на 21 а тя на 18, заедно сме от 7 месеца.Споделяла ми е че е имала доста кофти връзки в миналото,момчета които са и сваляли звезди и говорили че я обичат само за да спят с нея.Точно затова не ми вярва когато и кажа че я обичам,не се е отпуснала с мен и не иска да прави секс с мен(още е девствена)Познаваме се много преди да тръгнем,аз съм напълно сигурен в намеренията си, в чувствата си и в това че нямам намерения да се подигравам с нейните , обаче се чувствам много кофти от тая липса на доверие.

Според вас как се изгражда доверие,какво мога да направя аз и има ли хора които са били в моето положение или в това на приятелката ми?Поздрави
    ko stawaaa

Мега фен Аватара на baby_baby
    Доверие се изгражда с времето според мен просто ако си с нея не само за секс покажи и че държиш на нея

Това и правя,държа се с нея както трябва,отделям и време гледам да не говоря много а да и показвам с действията си че държа на нея..Просто тя не иска да рискува и да ми се отдаде,а трябва,защото риск няма но това само аз го знам.
    ko stawaaa

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от theonly Виж мнението
    момчета които са и сваляли звезди и говорили че я обичат само за да спят с нея.

(още е девствена)
    И как разбра, че са искали само да спят с нея, като е още девствена?

Разбират се много лесно.Свалят звезди,говорят мили думи,постоянни сексуални намеци и опити и 2-3 седмици като видят че не се получава и си тръгват.
    ko stawaaa

Ако нямаш против да те питам, как се запознахте?

След време ще започне да ти вярва не се притеснявай.Нормално е да е по-предпазлива с времето всичко ще си дойде на мястото.

Надявам се,а иначе се запознахме в едно кафе заради общ познат ако това има значение
    ko stawaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си