.
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Връзки.

Threaded View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от evoxx Виж мнението
    Здравейте.Аз съм момче на 21 и не ми върви с момичетата.Никога не съм имал приятелка.Винаги се държа мило с момичетата не ги третирам като боклуци.Но винаги като харесам някое момиче тя ме има за много добър приятел или в най-добрия случай брат но за нищо друго.Срамежлив съм и някак си когато харесам някое момиче ми е трудно да и призная защото не знам как ще реагира.Не мисля,че съм грозен поне никога не са ми го казвали.Ако някое момиче може да ми даде съвет ще съм благодарен много.
    Като те слушам все едно ме описваш мен, макар че аз съм имал няколко връзки, но малко на брой и не чак толкова задълбочени! Според мен повечето момичета харесват лошите момчета или пък тези, които са смели, уверени, не се притесняват и т.н. тези неща и при мен липсват, но се старая да го променя!
    Когато се държиш прекалено добре с тях и ги уважаваш явно при тях нама тръпка и те приемат едва ли не като приятелка! Надявам се да съм бил полезен!
    П.П. Може и да има такива, които да харесват добрите и милите момчета, ама да са много малко като %!
    Последно редактирано от sladura89 : 12-21-2015 на 00:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си