.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

Ще ми липсвате

Дойдох във форума само за да получа отговор на един въпрос. След това прочетох няколко теми във "Философия и религия", написах един коментар и така вместо един ден, аз съм тук вече от половин година. Благодаря на всички за проявеното към мен търпение защото знам, че понякога съм непоносим. Поднасям искрените си извинения на dreamwalker за любопитството от моя страна, на npp заради многото непристойни коментари по негов адрес, на Meth за дискриминацията, която проявих към него, на defender заради няколкото остри коментари за православната вяра.
    Може да се върна някой ден, но това няма да стане в близкото полугодие. От време на време може да ви следя, но не смятам да се включвам в разговорите ви. Вече нямам физическото време за това.
    Желая на всички весели празници и успех в живота. Както казах всички ще ми липсвате, всички ще запомня с нещо.
    Нека Бог бди над вас!

inewton

Мега фен
    и ся кво, само ще кибичите пред компютрите и няма да се изказвате.

вие сте мазохисти бе

Мега фен
    също само да кажа, че това е болест.

аллях ви наказа тебе и Метх с изгнанието на самонаказващо мълчание.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 13:29

Супер фен Аватара на Meth
    Вече го казах, но...и ти ще ми липсваш !

Хайде, де! Къде сте тръгнали всички ? Останете! И без това като гледам, това място пропада. Вие можете да направите тоя нещастен форум по-добро място!

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Вие можете да направите тоя нещастен форум по-добро място!
    lol не
    нещо си в грешка

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    lol не
    нещо си в грешка
    Не мислЪ.

Аз мога да заложа бъбрека си, че отново ще пишете.
    Щото това си е жива зараза, по-голяма пристрастност от дрогата - признавам си, аз вече правих опити да се разкарам от този форум, но като нямам работа и пак влизам.

Голям фен Аватара на lunacy
    ^ чел ли си мненията на автора на темата въобще?
    лел
    тоест
    повече от 1-2-3 мнения

Голям фен Аватара на Liora
    А мен с какво ще запомниш ?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    А мен с какво ще запомниш ?
    Теб ще запомня най- вече със способността ти да оставаш горе- долу неутрална. Не си спомням да си спорила много сериозно с никого. Не съм имал голяма възможност да те опозная по- добре, но останах с впечатлението, че си умно и добро момиче. Ако съм те обидил с нещо (а съм сигурен, че съм) моля да ме извиниш. Най- вероятно не е било нарочно, просто не мога да се шегувам като хората.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Съфорумници, вече наистина дойде време да тръгвам. Ако всичко върви нормално се надявам след няколко месеца пак да се видим. Нека по време на отсъствието ми defender заеме поста на понтифекс максимус на раздела и форума. И не забравяйте, че inewton ще ви наблюдава от време на време.
    С пожелание за приятни мигове inewton

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Дойдох във форума само за да получа отговор на един въпрос. След това прочетох няколко теми във "Философия и религия", написах един коментар и така вместо един ден, аз съм тук вече от половин година. Благодаря на всички за проявеното към мен търпение защото знам, че понякога съм непоносим. Поднасям искрените си извинения на dreamwalker за любопитството от моя страна, на npp заради многото непристойни коментари по негов адрес, на Meth за дискриминацията, която проявих към него, на defender заради няколкото остри коментари за православната вяра.
    Може да се върна някой ден, но това няма да стане в близкото полугодие. От време на време може да ви следя, но не смятам да се включвам в разговорите ви. Вече нямам физическото време за това.
    Желая на всички весели празници и успех в живота. Както казах всички ще ми липсвате, всички ще запомня с нещо.
    Нека Бог бди над вас!

inewton
    кой знае под какъв никнейм и аватар ще дойдеш пак?!, суетен човек

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    кой знае под какъв никнейм и аватар ще дойдеш пак?!, суетен човек
    Хах, очаквам същото

Град
    Sedes Sancti Petri
    Fratres et sorores carissimi, liebe Brüder und Schwesrer, dear brothers and sister, скъпи братя и сестри, миряни, фенове, приятели. След като създателят на dreamwalker се върна с нова доза спамене и тролене, вашият обичан папа реши да се завърне победоносно за да ви избави от Лукавата. Gaudete!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Fratres et sorores carissimi, liebe Brüder und Schwesrer, dear brothers and sister, скъпи братя и сестри, миряни, фенове, приятели. След като създателят на dreamwalker се върна с нова доза спамене и тролене, вашият обичан папа реши да се завърне победоносно за да ви избави от Лукавата. Gaudete!
    tinker bell робиня/слугиня на dreamwalker, а сега се оказва, че пък dreamwalker си имала създател спамер/трол, какво става тук?!, превърнахте раздела за религия и философия в същински хелоуин

казваш да се радваме(gaudete), до степен всеки да скача и да се бие с пети в задника си ли?!
    Последно редактирано от npp : 12-21-2015 на 07:58

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    казваш да се радваме(gaudete), до степен всеки да скача и да се бие с пети в задника си ли?!
    Радвайте се, че вашият обичан папа е тук. Всеки както иска. На теб ако това ти е начина да се радваш, прави го, нямам предпочитания.

Banned Супер фен
    dreamy, lekuwai se ot terzaniqta dylboko w du6ata ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си