.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Сериозно момиче

Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
    Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Нареди се на опашката и си чакай реда.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Нареди се на опашката и си чакай реда.
    Аз пък си мислех, че има сериозни хора в този форум.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Аз пък си мислех, че има сериозни хора в този форум.
    Не няма. Една потребителка изгони всички сериозни.

Какво несериозно виждаш в коментара ми? Като няма да те приеме сега имаш два варианта: или да чакаш, или да се хванеш с друга. Аз ти предлагам да чакаш.

Не няма. Една потребителка изгони всички сериозни.

Какво несериозно виждаш в коментара ми? Като няма да те приеме сега имаш два варианта: или да чакаш, или да се хванеш с друга. Аз ти предлагам да чакаш.
    Хаха. Коя ? Кажи че да знам, да се пазя.
    Добре, благодаря.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, като ти е казала, че не ѝ се занимава с връзки, не иде да ходиш да ѝ говориш какви чувства изпитваш спрямо нея, щото самоуважението е важно. Аз лично не бих се занимавала.
    Не че го няма момента, че е възможно да трябва съвсем лек натиск, щото да - жените обичаме да се чувстваме по-плахия пол. Ама надали.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Хаха. Коя ? Кажи че да знам, да се пазя.
    Добре, благодаря.
    По коментарите ще я познаеш.

katy.19
    Guest
    Ходи при нея, говори по често с нея, ще станете по близки и те нещата се получават.

Мега фен Аватара на an7raks
    Опитай, нищо не губиш. Не ти трябва да й ставаш приятелка, като отлагаш.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Сега или никога. Клиширано и изтъркано, но с чакане нищо няма да постигнеш. Най много да ѝ станеш най-добра приятелка и да гледаш как някой друг ѝ го набива след време.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Това с чакането е тъпо, най-много докато чакаш да останеш без нея. Просто момичето не е срещнало подходящото момче и затова си мисли, че връзките са детски, може би се е хващала само с неподходящи. Действай и майната му..

Абе, ако й предложа сега съм почти сигурен, че ще ми откаже, защото сама ми е казвала, че не ме познава достаъчно и има време още да се опознаем, тъй че ще си трая докато се сближим още повече и аз стана по-самоуверен.

По коментарите ще я познаеш.
    Хайде де, кажи ми.

Не е нужно да й предлагаш.. Просто с поведението си и отношението си към нея ще й покажеш, че я цениш и искаш да сте нещо повече. Съответно тя ако се радва и е щастлива сама ще се усети, че имаш "по-такива" чувства и от там нещата ще се наредят. Просто действай.

Абе, ако й предложа сега съм почти сигурен, че ще ми откаже, защото сама ми е казвала, че не ме познава достаъчно и има време още да се опознаем, тъй че ще си трая докато се сближим още повече и аз стана по-самоуверен.
    Ще се сближите като приятелки, а ти няма да станеш по-самоуверен.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    а ти няма да станеш по-самоуверен.
    Не знаеш какво ме комплексира, така че не бъди сигурен.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ти е казала че не иска връзка има два вариянта или найстина е така или просто не те харесва и не и е удобно да ти го каже

Не знаеш какво ме комплексира, така че не бъди сигурен.
    Кво? Шини ли носиш и чакаш да ги свалиш или си слаб/дебел и чакаш да се нацепиш, че да ти дойдат топките?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Кво? Шини ли носиш и чакаш да ги свалиш или си слаб/дебел и чакаш да се нацепиш, че да ти дойдат топките?
    Еми мисля че мога да поработя още над тялото си (макар че може би няма нужда), добре че не съм дебел. Всъщност не знам от какво точно се комплексирам, май.

Просто те е шубе, че може да те отрежат... Хубаво е да спортуваш, да, ще ти помогне със самочувствието до известна степен, но страха от отказ пак ще си го има, а и с момичето ще си станете приятелки до тогава, след което ако ще мистър олимпия да станеш, тя ще те вижда като приятелка и нищо повече.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    По темата:

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на corbV2
    Много си жестока, дримок. Схващам идеята ти, ама е тъпо ;/.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Много си жестока, дримок. Схващам идеята ти, ама е тъпо ;/.
    Какво какво какво? O__O
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на corbV2
    Според мен идеята е, че автора се притеснява толкова, че все едно ще се жени за момичето. А то ще е просто преходно ;/ (като всяко нещо, но да не задълбаваме ;д).

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Според мен идеята е, че автора се притеснява толкова, че все едно ще се жени за момичето. А то ще е просто преходно ;/ (като всяко нещо, но да не задълбаваме ;д).
    Awww, cute.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си