- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозно момиче
Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?
Нареди се на опашката и си чакай реда.
Виж сега, като ти е казала, че не ѝ се занимава с връзки, не иде да ходиш да ѝ говориш какви чувства изпитваш спрямо нея, щото самоуважението е важно. Аз лично не бих се занимавала.
Не че го няма момента, че е възможно да трябва съвсем лек натиск, щото да - жените обичаме да се чувстваме по-плахия пол. Ама надали.
Ходи при нея, говори по често с нея, ще станете по близки и те нещата се получават.
Опитай, нищо не губиш. Не ти трябва да й ставаш приятелка, като отлагаш.
Сега или никога. Клиширано и изтъркано, но с чакане нищо няма да постигнеш. Най много да ѝ станеш най-добра приятелка и да гледаш как някой друг ѝ го набива след време.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Това с чакането е тъпо, най-много докато чакаш да останеш без нея. Просто момичето не е срещнало подходящото момче и затова си мисли, че връзките са детски, може би се е хващала само с неподходящи. Действай и майната му..
Абе, ако й предложа сега съм почти сигурен, че ще ми откаже, защото сама ми е казвала, че не ме познава достаъчно и има време още да се опознаем, тъй че ще си трая докато се сближим още повече и аз стана по-самоуверен.
Не е нужно да й предлагаш.. Просто с поведението си и отношението си към нея ще й покажеш, че я цениш и искаш да сте нещо повече. Съответно тя ако се радва и е щастлива сама ще се усети, че имаш "по-такива" чувства и от там нещата ще се наредят. Просто действай.
Щом ти е казала че не иска връзка има два вариянта или найстина е така или просто не те харесва и не и е удобно да ти го каже
Просто те е шубе, че може да те отрежат... Хубаво е да спортуваш, да, ще ти помогне със самочувствието до известна степен, но страха от отказ пак ще си го има, а и с момичето ще си станете приятелки до тогава, след което ако ще мистър олимпия да станеш, тя ще те вижда като приятелка и нищо повече.
По темата:
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много си жестока, дримок. Схващам идеята ти, ама е тъпо ;/.
Според мен идеята е, че автора се притеснява толкова, че все едно ще се жени за момичето. А то ще е просто преходно ;/ (като всяко нещо, но да не задълбаваме ;д).