.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Помощ ..

BasketballIsLife
    Guest

Unhappy Помощ ..

Здравейте хора,аз съм на 24 години от Монтана и съм скаран с приятелката ми ,но искам да ми даде още един шанс ,та съм решил да и купя голямо мече ,но не знам колко пари ще е и една картичка вътре ще напиша ,че много съжалявам,но не е това проблема сега.От къде мога да закупя мечето ,колко пари ще е и как да го опаковам? Помогнете мии

За какво се скарахте? Мечока ще ти излезе солено, ако искаш да е голям. Примерно мечок, който е висок 1 метър и 50 см е към 150лв.

в джъмбо съм виждала огромни мечоци за около 60-70лв.. не че е малко..

ама защо трябва да се охарчваш, бонбони, голям букет рози и искреното ти съжаление също ще свършат работа.. може и вечеря, някаква изненада.. защо трябва да е непременно мечка с бележка в нея..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Зависи от причината на скарването им.. Ако той й е изневерил няма смисъл от опити..

BasketballlsLife
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    в джъмбо съм виждала огромни мечоци за около 60-70лв.. не че е малко..

ама защо трябва да се охарчваш, бонбони, голям букет рози и искреното ти съжаление също ще свършат работа.. може и вечеря, някаква изненада.. защо трябва да е непременно мечка с бележка в нея..
    Благодаря ,но се чудя още

BasketballlsLife
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pmarci Виж мнението
    Зависи от причината на скарването им.. Ако той й е изневерил няма смисъл от опити..
    Не съм и изневерил ,просто я ревнувах и тя ми каза,че не трябва да ревнувам нещо което не е мое - цитирам "Не ревнувай нещо което не е твое. "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си