- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сбогом...
Баси .. Преди кви ли не неща си обсъждахме в този раздел сега никой .
npp e тук. Това е най- важното.
Също и брат defender, Доктора, Корабчето...
Обожавам животни, а точно тази сърничка е мега сладката.
само на думи всеки знае... обожаваш? И какво от това? В момента е най-бедствения период за всички животни. Мнозина от дивеча умира от глад и измръзвания, включително сърничките.
В момента е времето, когато човек може да полага определени гружи - подхванване на хранилките в стопанисваните бази.
За тази цел обаче много малко хора се наемат - студено им е.
Природата в Европа отнавна е изгубила първичния си образ, за да важат правилата на естествения подбор.
Всъщност човекът много силно и многостранно се е намесил.
Получава се така, че у нас, благодарение на големия брой хищници и още по-голямото бракониерство - дивечът (сърничките разбирай) са в критични популации, а много застрашени видове изчезват от определени райони.
Заразлика от треопасните, месоядните са много по-издръжливи на различни условия и численестта им не варира пряко от мащабите на ''полезния'' дивеч. Има и видове (скитащи кучета, чакали, лисици) които се хранят включително на човешките сметища.
Поздрави.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 01-17-2016 на 18:00
Тя е на всякъде дори в сънищата ми и в скайпа
[23:45:13] DØēŠňȾ ɱåtŦêɌ χD: az iskam dreamwalker
[23:45:15] DØēŠňȾ ɱåtŦêɌ χD: ama q namq
[23:45:19] espada: и затова мисля, че би било добър избор да си пръсна черепа
[23:45:20] espada: и да ме няма
[23:45:28] espada: дреамуолкер
[23:45:30] DØēŠňȾ ɱåtŦêɌ χD: I az iskam da umra
[23:45:34] espada: за какво ти е дрийми?
[23:45:46] DØēŠňȾ ɱåtŦêɌ χD: mnogo q obicham I ne mi se jive ebz tq da e do men taka stava kogaso imash delfinsko sarce... stavash bolen po nqkogo i ne mojesh da spresh kolkoto i da e machitelno i vsqkva volq za jivot izchezva ako tozi nqkoi ne otgovori na chuvstvata ti
[23:45:51] DØēŠňȾ ɱåtŦêɌ χD: shte svarsha piqn v nqkoq kanafkaveche ne moga... ne mi se jivee
Последно редактирано от solo_ : 02-14-2016 на 21:50
Дрийми е уникална, умна има страхотни качества, (почти съм сигурна че е зодия Дева) , но не е центъра на света.