Първоначално написано от
CrazyLittleThing
1, била съм на твое място. С приятеля ми се виждахме петък вечер за по половин час и събота през деня за около четири часа. Това беше. Нито Коледа, нито Нова година заедно... нищо. Това продължи около месец, два. После естествено нещата си дойдоха на място и започнахме да се виждаме много по - често. Сега рядко се случва ден, в който да не го видя. Тогава бяхме на по 15, 16 години. Демек, за твойта 14 годишна приятелка, това си е нещо съвсем нормално. Tо сега се сещам, че тогава не сме имали и нуждата да сме нон стоп заедно. Но след като се замисляш по въпроса, явно ти липсва. Най - простия съвет, който мога да ти дам - кани я на срещи по - често.
2, на тази възраст, родителите са доста голям фактор. Няма нищо лошо да им кажете. Дори е възможно да започнат да я пускат повече, ако знаят, че има сериозно момче с нея. И тук идва един много важен момент - винаги я изпращай до вкъщи. Не знам дали го правиш, но ако все още не си се сетил, сега е момента. За празниците не знам дали за толкова малко време ще се организирате заедно ( то всъщност само 31 остана ), но дори и да пропуснете тази година, за един месец ходене не е кой знае каква трагедия.