.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

КАкво да правя ?

Здравейте хора,та харесвах си едно момиче ,скарахме се и я попитах дали иска да излезем да се разберем ,тя каза че не желае иска по фейсбука да се уточним ,та уточнихме се и след 2 дни ме попита дали иска да излезем да се уточним и аз и казах ,че сме се уточнили и я попитах дали може да излезем да я видя тя каза ,че не знае защото си харесва друго момче май и че ако излезем ще си помисля ,че ми е простила ,но се чудя дали да я накарам да излезем само да я видя и да я целуна или гушна ,дали ще си промени мнението и ще ми прости ? Помогнете ми ..

Еми пробвай, бе..

Цитирай Първоначално написано от pmarci Виж мнението
    Еми пробвай, бе..
    Да то е лесно да се каже :Д

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Харесва си друго момче, ти се чудиш дали ще ти прости там каквото е причината...
    Пусни си WoW и изчакай да пораснете още малко
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nowayyyy Виж мнението
    я попитах дали иска да излезем да се разберем ,тя каза че не желае иска по фейсбука да се уточним ,та уточнихме се и след 2 дни ме попита дали иска да излезем да се уточним и аз и казах ,че сме се уточнили и я попитах дали може да излезем да я видя тя каза ,че не знае защото си харесва друго момче
    Играта ти с тая е свършила! Тя те е отсвирила, но не иска да ти го каже директно! Вместо това на нея ѝ харесва да си играе с теб като котка с мишка (като всички други жени) във фейсбука! Не се занимавай повече с нея нито във фейсбук, нито на живо! Забрави я и продължавай напред! Успех !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Играта ти с тая е свършила! Тя те е отсвирила, но не иска да ти го каже директно! Вместо това на нея ѝ харесва да си играе с теб като котка с мишка (като всички други жени) във фейсбука! Не се занимавай повече с нея нито във фейсбук, нито на живо! Забрави я и продължавай напред! Успех !
    Да много хора ми казаха,че си играе с мен ,но не ги слушам защото бях влюбен в нея ,благодаря ти все пак. Но продължаваме да си пишем с нея .... просто не знам държи се някак си хубаво ,но когато стане въпрос за харесване ..... Даже ми каза ,че няма никакви отношения с мен и не и пука дали сме скарани или не ..
    Последно редактирано от Nowayyyy : 12-23-2015 на 16:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си