Здравейте,
За празниците ми предстои пътуване ще ходя при родителите си и ще постоя сигурно 1 седмица това което ме тревожи е,че мини пинчера мога да си го взема с мен навсякъде дори в автобусите и влаковете не е проблем,но имам друго куче което е порода Дого Аржентино то е голямо и никой няма да я пусне в автобус или каквото и да е било превозно средство,а автомобил нямаме,но дори и да имахме родителите ми няма как да ми дадат тяхното мнение е,че голямо куче в апартамент не става не ги разбирам честно казано за няколко дни какъв е проблема при условие,че има хора които гледат големи кучета точно в апартаменти,но както и да е!
Проблема е,че аз си я гледам вкъщи свикнала е така и сега изведнъж вързана отвън си мисля,че ще е голям стрес за нея.
Другото което е тя се храни по час 3 пъти дневно има човек който ще идва да я храни,но ще и развали режима ще я храни само сутрин и вечер и то с хляб..
Какво мога да направя за да не и е толкова гадно без нас имате ли някакви съвети към мен?
Когато си я взимах знаех,че някой ден ще го имам този проблем когато се наложи да пътувам за някъде,но сега когато настъпи този момент и незнам какво да правя вътре неможе да стои защото няма кой да и отваря вратата да излезе и да си свърши нуждите просто единственния начин е да е навън.А и на мен ще ми е кофти без нея,но нямам избор...
Какво мислите?