.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Web syte

Web syte

Такаа...Започнах да си правя сайт..за сега е изцяло HTML...от 3-4 дена си търся начин как да измисля да направя ролетка,нещо подобно на този принцип - https://www.youtube.com/watch?v=HAOZim0oKzc ... може да не е 1 към 1 ,но много ще съм благодарен ако някой ми помогне
    ясно ми е,че няма как само с HTML затова казвайте както знаете с JavaScript,MySQL,PhP,CSS И др.

П.С ето моят.. http://spininwheelgame.bg.free.bg/ правил съм го ейтака от скука..
    Ако някой знае може и да каже примерно и с Number generator нали избира си едно число примерно 1-10 и ако му се падни това число печели повече от колкото е заложил..ако не му се падни това число да губи скина
    Сайтът ще е изцяло за CS:GO

Супер фен Аватара на JDeel
    Значи като става въпрос за печалби и загуби на нещо, не можеш да оставиш контрола на потребителя. JavaScript очевидно може да върти колела и да избира случайни номера, но също така е с отворен код и е под контрола на всеки който е отворил сайта. Някои неща трябва да стават на сървъра

Ако разбираш само малко от HTML, значи още си далече от правенето на сайт с JS, PHP, бази данни и т.н. Особено пък сериозен сайт. Те нещата са комплексни

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Много елементи вече могат да се въртят и с CSS, според мен най-лесно става с JS и е в рамките на няколко символични реда.
    Може да поработиш над дизайна, бутонът Spin е много безличен. Направи го червен с убито-прасковен текст със сива сянка, но лека. Хех, шегичка.
    Не го слушай JDeel много плашещо обяснява.
    Според мен ти трябва нещо от рода на спин - еди колко си градуса - тоест повтаряемостта на завъртанията, и правиш няколко варианта и после тоя клас с вариантите го правиш на рандом. Виж, не звучи сложно.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Много елементи вече могат да се въртят и с CSS, според мен най-лесно става с JS и е в рамките на няколко символични реда.
    Може да поработиш над дизайна, бутонът Spin е много безличен. Направи го червен с убито-прасковен текст със сива сянка, но лека. Хех, шегичка.
    Не го слушай JDeel много плашещо обяснява.
    Според мен ти трябва нещо от рода на спин - еди колко си градуса - тоест повтаряемостта на завъртанията, и правиш няколко варианта и после тоя клас с вариантите го правиш на рандом. Виж, не звучи сложно.
    Като ми го обясняваш ти ми звучи твърде лесно ама аз искам това въртене да го свържа като система..смсл залагаш определен скин от играта и го пускаш да се върти и ако не падне на посоченото от тебе число го губиш,ако го уцелиш ти дава примерно скина и още нещо отгоре..като на клипа нещо.. Благодаря все пак :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си