- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране на Коледа
Мастурбирахте ли на Коледните празници и като грешка или коледен подарък го приехте ? Как и какво направихте за да се задоволите ? Ще се радвам да споделите.![]()
разсмя ме <<< грешка шегички шегички >>>
защо да е грешка вчера 3 пъти си бих чекии и миналата година същата работа
Дегенерати! Девианти! Точно на този светъл ден... Всички получавате една голяма ANATHEMA!!!
Че аз лъскам всеки ден...Няма Коледа,Нова година,Велик ден...ВСЕКИ ДЕН! Как го правя ли,ще ти кажа. Плюеш му на главичката и почваш
![]()
Блудни грешници! Содомисти! Ех, да беше жива Светата Инквизиция...
Защо се буташ доброволно между шамарите!?
Не се прави на интересен, сигурно и ти го правиш!
Ти какво имаш против мастурбирането? И защо и как мислиш че щяла да помогнe казармата? За да обикаляш около поделенията или направо да си вътре и ти? Мислиш че в казармата не си бият чикии ли
?
Като човек познаващ библията, навярно знаеш че няма доказателства че Исус е роден на 25 декември.
В „Британска енциклопедия“ се казва, че религиозните водачи избрали тази дата, защото „съвпадала с езическия римски празник в чест на раждането на непобедимото слънце“, по време на зимното слънцестоене.
Така е. Това е измислица на Църквата. Но все пак Нютон е роден на 25.12., за мен и това не е малко.
Да. Но откъде знаеш? Чел ли си теологичните му трудове?
Нормално е да е повлиян. Все пак са били колеги, да не кажа приятели :д. Но все пак Мор се е занимавал повече с източни учения и окултизъм. Докато Нютон се е придържал повече към християнството.
На Коледа постите свършват, включително сексуалните.
В казарма не съм ходил, защото я махнаха преди да ми дойде редът, но хора които са ходили са ми казвали че са били и още как! Ти май си падаш по садо-мазо и sexual denial, а?
Чадо, на Коледа постите свършват, не знаеш ли?