- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Статично електричество и хардуер!
Здравейте, понеже утре ще ми носят SSD и ще трябва да бърникам из компа за да го свържа, а в стаята ми има г/д доста статично електричество и се притеснявам да не изпържа нещо (вече ми е заминавало дъното....) искам да ви попитам какви мерки да взема когато започна да бърникам компа?
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Просто го сложи на дървена плоскост, а не на килима.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Явно съм имал огромния късмет да не разваля някоя част, след като никога не съм пазил нищо
Глупости,много е трудно,да не казвам невъзможно да прецакаш нещо по този начин.Все пак,след като извадиш кабела,щракни копчето за включване на пц-то.Другия начин са ти го написали вече.
The time's for sobieski
Изключваш захранването на PC-то. Ако искаш да се презастраховаш - отиди и хвани смесителя на чешмата, пипни кутията на PC-то.
бтв: Аз лично след като му спра тока го "стартирам" (къде обосновано, къде не - вярвам, че по този начин разсейвам реактивната енергия, натрупана в кондензаторите и бобините).
Последно редактирано от гост-12 : 12-28-2015 на 19:59