.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: MKV...HELP!

Angry MKV...HELP!

Здравейте, исках да ви помоля за нещо. От едно известно време филмите от замунда се теглят винаги в mkv формат, а до преди в avi. И тъй като е в mkv повечето програми не ми го разчитат, освен една - popcorn time. Обаче при нея се чака известно докато зареди, а и последните филми нямаха звук с тази програма. На мен лично най - ми е удобен km player-а и за това го използвам по принцип, но сега не ми върши работа. Та ще ви помоля да ми кажете как да направя така, че филмите ми да ми се теглят в avi фомат

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Повечето HD филми са в .mkv формат, така че си тегли такива, които не са HD
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Здравейте, исках да ви помоля за нещо. От едно известно време филмите от замунда се теглят винаги в mkv формат, а до преди в avi. И тъй като е в mkv повечето програми не ми го разчитат, освен една - popcorn time. Обаче при нея се чака известно докато зареди, а и последните филми нямаха звук с тази програма. На мен лично най - ми е удобен km player-а и за това го използвам по принцип, но сега не ми върши работа. Та ще ви помоля да ми кажете как да направя така, че филмите ми да ми се теглят в avi фомат
    //abe ei,kato piratstva6 pone sa nauchi da piratstva6 kat' horta :@@@@

Файловете не се свалят в "mkv" формат.Ъплоудъра ги е качил в такива формати и не можеш да ги свалиш под друг формат.
    Можеш обаче да използваш някой видео конвертер който да преобразува .mkv файловете в .avi

//ama ma marzi za t'va nqq da si igraq da ti tarsa konverter

Мега фен
    хехехе, големи малоумници сте

Матрьошка-.MKV се чете от всеки плеър, може би само някоя версия на 5 години не би успяла да го отвори

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението

Матрьошка-.MKV се чете от всеки плеър, може би само някоя версия на 5 години не би успяла да го отвори
    Ей, умника....за твоя сметка програмите ми са от най - новите версии....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    MKV си е супер за гледане на телевизор. Пиши на еднс флашка и бодвай в телевизора.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението

Той/Тя/То пита дали може да изтегли файловете с различен формат,не пита дали плеърите могат да разчетат файловия формат.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    За къв ххх ти е да ги теглиш или въртиш в .ави?

VLC отваря всичко.

KMPlayer ти е решението.

VLC и KM отварят почти всичко.
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си