- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ернст Мулдашев
прегледах я, и дори да бях прегледал само съдържанието и, пак щях да разбера, че се говори за индийските духовни/религиозни помии/каши
в моя случай аз не вярвам дори и на своя си ум, нито на своето си сърце
как така да търсиш зрънце истина в голямата лъжа?!, това би означавало като да се луташ насред една огромна гъста джунгла с по няколко зрънца на ден за стомаха
такива като този професор можеш и с лопата да ги ринеш, т.е. света е пълен с такива индивиди, и мога да ти кажа, че такъв "духовен" път е по-скоро вид изживяване на възвишена романтика, но не и истинска вяра, а сега света се напълни с такива книги, които са интересни за хората предпочитащи да живеят в своите чувства(емоции), но не струват нищо за правилната вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и дори можеш да си се заблуждаваш с тях до безкрай
който се е върнал от индия/хималаите може вече да не е същия човек защото там е пълно с проклятия и демони, познавал съм доста такива хора, които след като отидоха да прекарат известно време в индия, не бяха вече същите след завръщането си, но бяха като облъчени/обладани с един тъмни/мрачни очи, някои от тях умряха не след дълго, а други се побъркаха, като някои дори се оказаха проводници на най-големи демони в живота на други хора, сещам се за един, който си продаде цялата покъщнина за да замине за миризливата мръсна индия, и след като след един-два месеца се завърна оттам не можеше да си каже дори и заглавието, просто стоеше неподвижно като обладан с поглед забоден в земята и почти нищо не говореше, смееше се като луд (някак извергски като онези малките/пъклените изроди от филмите на ужасите), а преди не беше така, аз го питах "как беше/е положението в индия", той ми отговаря с "мани, мани, не е за разправяне, бедност, мизерия, деградация, упадък, мръсотия..." и само цъкаше като едвам говореше - беше се яко видиотил/затормозен, при все че беше на т.нар. "св. места" там, и не след дълго умря, лекарите констатираха фантомна симптоматика, при все че беше много набожен/духовен и също беше доста хлътнал по онези духовни/религиозни предания/традиции там... - ето каква е онази особена енергия там - сатанински сили отвсякъде
да, наистина целият свят беше залят от тези неща, обаче не виждам какво има да му тълкуваш/разбираш на едно супер тъпо идолопоклонство и един супер тъп окултизъм, които никога не са били средство за истинско спасение на хората, но по-скоро средство за проклинане, урочасване, магии, заробване и съсипване на човешки души, и пр., още повече че тези неща са посочени в Библията като мерзост за и забранени от Бога...
Последно редактирано от npp : 12-27-2015 на 10:01