Здравейте !Пише момиче на 14 години..Ще започна от там,че до преди харесвах едно момче наистина много.С него се запознахме станахме доста близки,стигнахме до сърца и целувки по фейсбук ,прегръдки..само че аз изведнъж спрях да го харесвам по начина по който го харесвах.Това се случи поради няколко причини ,главната от които,че в последния ни чат разбрах че от 2 месеца си има приятелка ,и той каза ,че е усетил чувствата ми,че се е опитвал да предотврати момента в който ще разбера това и че наистина много съжалява ,че нещата са се случили по този начин.Обещахме си да си останем добри приятели.Той ми каза много мили неща,а аз го помолих да ми обещае че ще си останем истински приятели.Той каза ,че при никакви обстоятелства не би ме отдалечил от себе си и че не иска да ме нарани повче....Ще кажете щом вече си спряла да го харесваш къде е проблемаа....Ами той е там ,че от две поредни нощи плачаа за него,или по скоро защото мисля че въпреки всичко ще го изгубя и като приятел..Не знам просто в понеделник като отида на училище как да реагирам като го видя,преди се прегръщахме , а сегаа...не знам как ще се развият нещата ,и се страхувам от тази наша среща(не сме се виждали от 10 дни,зареди ваканцията)Искам с него да сме близки и много добри приятели ,не знам защо просто изпитвам нужда от него не като гадже,а като приятел..Обичам го толкова много ,но не като гадже (поне не вече),а като приятел. И мислите ли че ако му пиша ще е нахално(също така си обещахме ще няма да спираме да си пишем и т.н.)
Моля ви помогнете,чувствам се ужасно и не знам какво да правя..
ПП:Момчето е на 17 а въпросната му приятелка не е от нашия град