.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Помощ

Супер фен Аватара на fanton1

Question Помощ

Много ми е скучно напоследък ... аниметата свършиха (по-голямата част която е направена добре я изгледах) и все една имам дупка в мен... Дайте предложения какво да правя по въпроса... особено сега са празници и да кисна в нас и нищо да не правя за мен си е голям проблем. Давайте предложения какво да правя всичко (може би) ще ми е от полза.

Banned Супер фен
    prestypleniq ako izwyr6wa6 nqma da ti e sku4no... 6egata nastrana, ako izleze6 ot sferata, w koqto se 4uwstwa6 komfortno, i se wkara6 w nqkwa druga po- nepoznata za teb sfera, nqma kak da ti e sku4no, osobeno ako, za teb, tam ima element na nesigurnost i strah. zaka4ai se, zabawlqwai se

Мега фен Аватара на solo_

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    prestypleniq ako izwyr6wa6 nqma da ti e sku4no... 6egata nastrana, ako izleze6 ot sferata, w koqto se 4uwstwa6 komfortno, i se wkara6 w nqkwa druga po- nepoznata za teb sfera, nqma kak da ti e sku4no, osobeno ako, za teb, tam ima element na nesigurnost i strah. zaka4ai se, zabawlqwai se
    Ще видя да го направя освем ако не сметна, че няма да има смисъл от всичко това и ще се отчая от живота които ме заобикаля съвсем. Но важен е опита.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Първата игра може да я погледна, но counter strike не ми е любима игра и ще я прескоча.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Ще видя да го направя освем ако не сметна, че няма да има смисъл от всичко това и ще се отчая от живота които ме заобикаля съвсем. Но важен е опита.

nedei da misli6 za ot4aqnie kato opciq wyob6te, sweta e mn po- golqm ot twoq swqt, w koito jivee6 w momenta. prosto izsledwai, opoznawai, 6e si haresa6 wse ne6to, stiga da ne te myrzi i da ima6 kuraja

Мега фен Аватара на solo_
    нистина ли CS не ти харесва ? поне CS:GO ? или Source ? също можеш да играеш Call Of Duty , Grand Theft Auto Five, Outlast, Half-Life 2 то има милиярди бе...

Аз например сега играя:

-ZPS - http://store.steampowered.com/app/17500 <- Това е Half-Life модификация

може да си купиш и Garry's Mod която също е скандална игра
    Последно редактирано от solo_ : 12-27-2015 на 16:05

Най-лошото е да киснеш и нищо да не правиш.Прави нещо,развивай се,учи,тренирай,също не е лошо да разпускаш с игри,стига да имаш добър компютър.
    The time's for sobieski

Игай игри, чети книги, гледай филм, излизай с приятели...

anonymous990763
    Guest
    Намери си хоби.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Намери си хоби.
    Проблема е, че дадено нещо не може да ми задържи вниманието повече от 1 седмица (примерно понякога и по-малко време)

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Игай игри, чети книги, гледай филм, излизай с приятели...
    Даскалите ми взимат картите като играя с приятели ... Даже имам и такава забележка... Книги трябва много да търся за да намеря някоя която да ме грабне в началото ако не го направи "излита". Много филми съм гледал и се поизчерпаха повечето за това и минах на анимета ама и те същата история. Приятелите са с г/д един график : училище, фитнес (нямам и представа защо ходят като са на 15-16 години ама ...), прибират се и почват cs; lol; wow.... Предполагам ясна работата

Цитирай Първоначално написано от vankata5555555 Виж мнението
    Най-лошото е да киснеш и нищо да не правиш.Прави нещо,развивай се,учи,тренирай,също не е лошо да разпускаш с игри,стига да имаш добър компютър.
    Киснах в нас цяло лята (не че ми пречи стига да имам занимавка а в случая бяха аниметата). В моето даскало трябва да слушаш в час предимно което не става и следователно не разбирам някой неща но успеха ми е добър за това което едвам чувам ,а съм на първия чин. Сам да тренирал не е особено приятно занимание друго е да си с приятел, а както казах повечето ходят във фитнеси което за мен си е загуба на време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си