.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Защо ?!!!

Защо ?!!!

Според вас, защо момичетата си падат по задници ?
    И като казвам ''задник'' имам предвид това :
    няма социален статут, няма чувство за хумор, не е атрактивен, не е възпитан, не е
    лоялен, не изглежда кой знае колко добре, не може нищо хубаво или полезно да направи и се държи гадно с момичетата...и др.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Всеки има право да има лош вкус.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

anonymous990763
    Guest
    Защото си мислят, че някой, толкова лош до тях, ще ги накара те да изпъкнат и да изглеждат добре. Някои се самозалъгват, че може да ги променят.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Според вас, защо момичетата си падат по задници ?
    И като казвам ''задник'' имам предвид това :
    няма социален статут, няма чувство за хумор, не е атрактивен, не е възпитан, не е
    лоялен, не изглежда кой знае колко добре, не може нищо хубаво или полезно да направи и се държи гадно с момичетата...и др.
    6tot izbira da ne lije gyzowete na momi4etata, obrazno kazano, ot nujdata si za seks. kontrolirat si poriwite i se dyrjat adekwatno w konkretniq aspekt, pokazwat koi e dominantniq , makar i w nqkoi slu4ai da sa typanari

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Всеки има право да има лош вкус.
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Защото си мислят, че някой, толкова лош до тях, ще ги накара те да изпъкнат и да изглеждат добре. Някои се самозалъгват, че може да ги променят.
    Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    6tot izbira da ne lije gyzowete na momi4etata, obrazno kazano, ot nujdata si za seks. kontrolirat si poriwite i se dyrjat adekwatno w konkretniq aspekt, pokazwat koi e dominantniq , makar i w nqkoi slu4ai da sa typanari
    +
    С тях връзки не вървят и после момичетата викат ''Всички мъже сте еднакви'' .

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не всички са такива.

Защо говориш за "момичетата", поставяйки всички под общ знаменател? Не може ли да се третира всеки индивидуално според собствените му предпочитания и вкусове?
    Поддържаният вид, грамотната реч и възпитанието - винаги ще са на мода.
    Може за теб въпросното момче да е пълен загубеняк, но влюбеното в него момиче да открива положителни качества.
    Всеки пак всеки заслужава да бъде обичан.

Мега фен Аватара на solo_
    Аз не съм лош но имам голямо име на фамилията, и пак си падат по мен...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от didi222 Виж мнението
    На каква мода и от кого за пред кого?
    Може за теб въпросното момче да е пълен загубеняк, но влюбеното в него момиче да открива положителни качества.
    Описваш невъзможна ситуация - никое момиче не се "влюбва" в загубеняци!
    Всеки заслужава, но далеч не всеки получава, за съжаление!

Мега фен Аватара на tori
    Още се превивам на „няма социален статут“. А ти имаш?! Със всичките си 16 години, от които да речем 4-5 съзнателни, ИМАШ СОЦИАЛЕН СТАТУТ?! Кога и как го постигна това?
    Чувството за хумор е нещо твъъъъъъъъърде субективно. На мен са ми забавни черният хумор, сарказма и самоиронията. Пробвай да ме впечатлиш с виц за блондинки и ще получиш глупав поглед.
    За теб не е атрактивен, една уж влюбена до уши тийнейджърка може да го вижда съвсем по друг начин. Освен това имате разлика с момичето в сексуалните ориентации, което няма как да не се отбележи. Тук говоря И за външния вид.
    А за полезните умения просто отказвам да го повярвам това.
    И, какво означава „гадно отношение“? Бие ли момичета, убива ли, краде ли им джобните/телефоните/ключовете, зарязва ли ги бременни/току-що изчукани? Щот ако не е така, вероятно просто не се плюнчи заради нагона си, както казаха надолу.

Съвета ми е да се стегнеш, щот никоя няма да хареса кретен, който се самосъжалява, щот някоя е избрала т.н. „ЛОШО“ момче.

Отделно - да, всеки има право на лош вкус.

anonymous990763
    Guest
    Защо говориш за "момичетата", поставяйки всички под общ знаменател? Не може ли да се третира всеки индивидуално според собствените му предпочитания и вкусове?
    +1 Кратко и ясно.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Всъщност, dreamara е прав, момичетата просто се привличаме подсънателно, по някакъв полу осъзнат начин към тези момчета които описа. Не знам каква точно е причината, обаче въпросноо явление е факт. Мисля си че може да е понеже този вид момчета демонстрират по голяма мъжественост, чрез това държание, но също чрез голямо влияние над други хора. Но като цяло нямам обяснение за този копнеж на момичетата сигурно психолозите и сексолозите ще могат да ви го обяснят И меджду другото дори повечето момичета по default да се привличат от токива момчета, интелигентните не тръгват с тях

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Всъщност, dreamara е прав, момичетата просто се привличаме подсънателно, по някакъв полу осъзнат начин към тези момчета които описа. Не знам каква точно е причината, обаче въпросноо явление е факт. Мисля си че може да е понеже този вид момчета демонстрират по голяма мъжественост, чрез това държание, но също чрез голямо влияние над други хора. Но като цяло нямам обяснение за този копнеж на момичетата сигурно психолозите и сексолозите ще могат да ви го обяснят И меджду другото дори повечето момичета по default да се привличат от токива момчета, интелигентните не тръгват с тях
    awe ti pyk mn znae6 ne trygwali s tqh inteligentnite... to nqma inteligentni momi4eta. kyde si gi wijdala? da ne bi da e bilo, kogato si gledala w ogledaloto, slu4aino?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Защо си мисля че тази тема ще потръгне така както темата на Грозния.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Това е пълна забава. Честно. Просто всеки се е хванал за това с "лошите" "задниците"и т.н.. Всъщност въобще няма нищо истинско в тези неща, за да е дадено момиче с такова момче, замисли се, че то може да не е никак лошо с нея. Аз лично искам да ти кажа, че не бих позволила да бъда с някой, който ме тъпче и ме смазва и вярвай ми много малко жени биха били с такъв човек. Тори каза, че чувството за хумор е субективно, а аз бих казала, че съм напълно съгласна с това. И извинявайте ама какво значи лош вкус ? Всеки има право на СОБСТВЕН вкус, не на лош. За вас може да е лош, за друг да е нещо недостижимо. Нещата са относителни. Някой, някога е наложил това с лошите момчета и добрите момичета и има такива хорица, които не мислят отвъд нещата

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    СОБСТВЕН вкус
    Тук ни се разминават вижданията - има два вида вкус, а именно моя и лошия. :дд

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Още се превивам на „няма социален статут“. А ти имаш?! Със всичките си 16 години, от които да речем 4-5 съзнателни, ИМАШ СОЦИАЛЕН СТАТУТ?! Кога и как го постигна това?
    Чувството за хумор е нещо твъъъъъъъъърде субективно. На мен са ми забавни черният хумор, сарказма и самоиронията. Пробвай да ме впечатлиш с виц за блондинки и ще получиш глупав поглед.
    За теб не е атрактивен, една уж влюбена до уши тийнейджърка може да го вижда съвсем по друг начин. Освен това имате разлика с момичето в сексуалните ориентации, което няма как да не се отбележи. Тук говоря И за външния вид.
    А за полезните умения просто отказвам да го повярвам това.
    И, какво означава „гадно отношение“? Бие ли момичета, убива ли, краде ли им джобните/телефоните/ключовете, зарязва ли ги бременни/току-що изчукани? Щот ако не е така, вероятно просто не се плюнчи заради нагона си, както казаха надолу.

Съвета ми е да се стегнеш, щот никоя няма да хареса кретен, който се самосъжалява, щот някоя е избрала т.н. „ЛОШО“ момче.

Отделно - да, всеки има право на лош вкус.
    tori, виж мила, не съм казал, че имам дадено нещо, въобще не съм казал нищо за себе си.
    За хумора само да те поправя - като казвам ''човек с чувство за хумор'' имам предвид такъв човек, който умее да разсмива в дадена ситуация, а не някакъв си клоун, който само разказва вицове. Разликата е огромна.
    Гадно отношение - в смисъл, че не му пука за нея, или гадно отношение към другите - обиди, подигравки и др.
    Другото което е - не съм задал тоя въпрос защото се самосъжалявам, че някоя е избрала друг пред мен, а защото виждам какво се случва наоколо и това ме учудва.
    За останалото съм съгласен.

че то може да не е никак лошо с нея.
    Добре де, то всеки може да е мил с момичетата, но също така е важно как се държи и към останалите. (дори мога да кажа, че е по-важно, защото това разкрива истинската му същност)

Това са пълни бози дето ми говориш честно, майна Според мен е важно отношението на човека към мен, боли ме как се държи с другите

Добре де, то всеки може да е мил с момичетата, но също така е важно как се държи и към останалите. (дори мога да кажа, че е по-важно, защото това разкрива истинската му същност)
    Прав си, но не всички момичета са добри души, или ги интересуват другите. Добрите са много по- малко.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    [QUOTE=golemiq_korab_minava; Добрите са много по- малко.[/QUOTE]
    Всъщност се отнася, за човечеството като цяло.

Според мен е важно отношението на човека към мен, боли ме как се държи с другите
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не всички момичета са с добри души, или ги интересуват другите. Добрите са много по-малко.
    Ти лошо момиче ли си Borntobewild..?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    не всички момичета са добри души, или ги интересуват другите. Добрите са много по- малко.
    +

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Всъщност се отнася, за човечеството като цяло.
    мхм, но отново има някакво равновесие, а и ''лошите'' имат и добри страни, други поумняват

Гошамака
    Guest
    Добре дошъл в 21-ви век, където да си прост е на мода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си