.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на playhard1

Red face Как да се запознаем

Здравейте.

Скоро ходих с един приятел да си купува билет за пътуване. Момичето, което го обслужи беше много красиво, и често си мисля за нея, а тя не знае за съществуването ми. Въпроса ми е как да се запозная с нея, мога да я намеря на гишето, където работи. Може и да е омъжена, не знам. Как да действам?

Страничен въпрос: Как да се запозная с момиче, което виждам за първи и може би последен път? Нещо повече за погледите - какви точно трябва да са, продължителни, придружени с усмивка, или? Нещо от сорта 'Здрасти, видях те и те намирам за привлекателна. Какво ще кажеш да излезем някой път' ми звучи доста необещаващо и бързо. Примери?
    Последно редактирано от playhard1 : 12-28-2015 на 21:28
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Banned Супер фен
    namyrdai se w sredata i ama bez da stawa6 nawlek, delikaten trqq si. umeniq ti trqqt, ama ti nqma6, w slu4aq, trqbwa ti opit. po- dobre ne se zanimawai s gluposti

Ами и аз го нямам много опита, но щом ти е харесала просто й кажи. Тя ще ти каже ако е омъжема или има приятел. Последния път при мен беше така че момичето си имаше приятел, кофти ама какво да направиш

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от playhard1 Виж мнението
    Нещо от сорта 'Здрасти, видях те и те намирам за привлекателна. Какво ще кажеш да излезем някой път'
    Това придружено с дебилска усмивка и намигане с повдигане на вежди може и да проработи.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Здравейте.

Скоро ходих с един приятел да си купува билет за пътуване. Момичето, което го обслужи беше много красиво, и често си мисля за нея, а тя не знае за съществуването ми. Въпроса ми е как да се запозная с нея, мога да я намеря на гишето, където работи. Може и да е омъжена, не знам. Как да действам?
    Можеш да си сигурен, че ако е такава както описваш поне веднъж на ден, някой като теб ѝ предлага да се запознаят и да излязат на среща!
    Страничен въпрос: Как да се запозная с момиче, което виждам за първи и може би последен път?
    Никак - забрави, нищо не излиза от такива запознанства, още по-малко среща и секс!
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това придружено с дебилска усмивка и намигане с повдигане на вежди може и да проработи.
    Не е нужно да тролиш момчето толкова брутално !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си