С едно момиче от обща компания, с което се познаваме от 1-2 години, но досега сме били само познати, се сближихме повече.Поговорихме и изяснихме, че и двамата имаме симпатии един към друг.От една седмица излизаме или най-малкото се чуваме.И аз реших, че е редно да кажа на един от най-близките ми приятели - тоест да споделя с него, че се срещам с нея и така.Той също е от тази компания и познава въпросното момиче от много дълго време и исках да разбера малко повече за нея от него, дали е свястно момиче и т.н. .Видяхме се с него и се оказа, че той и това момиче от поне 2-3 години са приятели с привилегии.Той беше разочарован, че тя не му е казала за мен, а аз се чувствам тъпо, че тя не ми е казала за това, защото в противен случай никога нямаше да погледна на нея с такива очи и да си давам напразни надежди.
И сега едно приятелство е разбито, а аз не знам как трябва да реагирам.Искам някак си да им спася приятелството, а аз да си остана приятел с това момиче, но някак си ми се струва невъзможно.Още повече, че трябва да прекараме Нова Година заедно и да се правя, че нищо не е станало.И не мога да отрека, че имах доста позитивно чувство за развитието на връзката и сега съм леко смазан.
Благодаря предварително
Последно редактирано от oneway : 12-28-2015 на 13:17