.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa Виж мнението
    Тъпото знаеш ли кое ще е... ако като сте почнали да излизате, тя още да е продължавала да спи с него. Хубавото ще е, ако тогава точно е спряла и му е отказала, може наистина да те харесва момичето. В такъв случай не виждам проблем. Знаеш ли нещо за ситуацията
    Не, от един месец не са.

Просто мисълта, че е спала с един от най-добрите ми приятели към 2-3 години...сякаш не мога да го преглътна това.

Цитирай Първоначално написано от oneway Виж мнението
    Просто мисълта, че е спала с един от най-добрите ми приятели към 2-3 години...сякаш не мога да го преглътна това.
    Тогава я зарежи. (момчето го разбирам - тя го съблазнява, ноза мене това не е момиче - да спи с него от 2-3 години и да не ходят)
    Гледай да си приятел с оня и може да направите тройка. Сериозен съм.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    eййй, трудно е да си такъв мухльо. сигурно и жените са виновни, като ги изнасилват, нали? Така де, как се осмеляват да ходят непридружени по улицата или, не дай си, Боже, с пола.

Не знам какъв съвет да ти дам. Защо не поговориш с въпросното момиче и откровено да й споделиш какво те притеснява?
    Там е проблемът, че чаак се учудвам от себе си, как нищо свързано с миналото им не ме притеснява.

С нея съм говорил и не разбирам как за нея това не е такъв голям проблем.Донякъде исках да я изкарам, че ни върти и двамата, но си говоря с нея и просто сякаш го виждам в очите и, че не може да го направи.

Така че, ако ще говоря с някой трябва да е с него, но, ако това ще доведе до разваляне на приятелството или няма да е както преди, е ясно кое ще избера.Просто фактът, че заради нея с него няма да се разбираме както преди ми е достатъчен, за да приключи всичко.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    eййй, трудно е да си такъв мухльо. сигурно и жените са виновни, като ги изнасилват, нали? Така де, как се осмеляват да ходят непридружени по улицата или, не дай си, Боже, с пола.

Авторе:
    раздвоена съм и аз по темата.
    От една страна, не бих се захващала с две момчета, които са приятели, по никакъв начин - нито за секс, нито за връзка, нито някакъв смесен вариант, какъвто е при теб. Един от примерите ми за курвенско поведение е момиче, което върти двама приятели. Сега, теб не те въртят, да уточня, да не стане недоразумение. Въпреки това обаче може да се стигне до кофти ситуации и ревност от твоя страна - въпреки че те не спят или няма да спят повече заедно, ако вие тръгнете, най-добрият ти приятел ще ти е виждал гаджето гола; в ума си ще знаеш, че тя ви сравнява чат-пат, ще се дразниш, когато излизат заедно. Рационално - тя ще е предпочела теб, значи няма от какво да се притесняваш. Нерационално обаче ще ти се въртят гадости в главата и точно нерационалното разваля работата.
    От друга страна, всеки си има минало. Срещала се с него, после се е запознала с теб и сте се харесали. Случва се, виновни няма, просто кофти стечение на обстоятелствата. Трябва да си готов да си развалиш приятелството с това момче, ако тръгнете. На теория не е необходимо, на практика хората рядко са толкова зрели или толкова "пердета", за да преодолеят нещо такова.

Не знам какъв съвет да ти дам. Защо не поговориш с въпросното момиче и откровено да й споделиш какво те притеснява?
    Оууууу иеееее!!! Ма ти откри топлата вода бе.... Изнасилването е гадна и нечовешка,дори бих казал животинска постъпка. Но,че някои жени действително бая си го търсят дали с визия,поведение или съвкупност от двете също не е лъжа. На някои мъже просто им е слаб ангела,а пък други просто не могат да издържат някаква самоповярвала си надута кифла,да ги унижава постоянно и да ги сравнява със земята при всеки отдал и се момент,защото видиш ли аз съм яката мацка и цялото мъжко съсловие е длъжно да ми ближе мръсните краченца. Та така...

Иначе много пък си убедена нещо,че тръгне ли с него веднага ще зареже да прави секс с приятелия му. Ако е някоя несигурна дето се колебае между двамата и/или не знае какво иска тичайки при всеки малък скандал при другия да я успокоява селсуално или пък е някое курвенце дето и двама са и малко може да си ги редува. Човек за себе си не може да твърди и гарантира напълно дадено нещо,че ще стане и направи, камо ли пък за други хора,още повече пък, когато дори не е провел един разговор с тях и ако не е темата в един форум е нямало да разбере изобщо,че съществуват някъде си там....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Иначе много пък си убедена нещо,че тръгне ли с него веднага ще зареже да прави секс с приятелия му. Ако е някоя несигурна дето се колебае между двамата и/или не знае какво иска тичайки при всеки малък скандал при другия да я успокоява селсуално
    Няма как да стане

Няма как да стане
    Щом си убеден,че дотолкова я познаваш....

Макар,че не е като да не съм виждал дори девойки във връзка,дето се сексат с бившите си,с които даже са скъсали поради дадени обстоятелства...

Edit: Всъщност не вярвам,че приятелят ти ще бъде много щастлив и ще ти е особено благодарен,че му взимаш секс-а...
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-14-2016 на 11:29
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Щом си убеден,че дотолкова я познаваш....

Макар,че не е като да не съм виждал дори девойки във връзка,дето се сексат с бившите си,с които даже са скъсали поради дадени обстоятелства...

Edit: Всъщност не вярвам,че приятелят ти ще бъде много щастлив и ще ти е особено благодарен,че му взимаш секс-а...
    Нея не, но другия човек..

И на мен ми се видя, че не е много доволен
    Последно редактирано от oneway : 01-14-2016 на 11:42

Нея не, но другия човек..

И на мен ми се видя, че не е много доволен
    2-3 години хич не са малко. Може и дори вече да се е влюбил в нея и дори да се е надявал на нещо повече....

Не, от един месец не са.

Ами не знам... ако искаш виж се с нея поговорете и ако видиш, че още ти е неприятно... край

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си