Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
eййй, трудно е да си такъв мухльо. сигурно и жените са виновни, като ги изнасилват, нали? Така де, как се осмеляват да ходят непридружени по улицата или, не дай си, Боже, с пола.

Авторе:
раздвоена съм и аз по темата.
От една страна, не бих се захващала с две момчета, които са приятели, по никакъв начин - нито за секс, нито за връзка, нито някакъв смесен вариант, какъвто е при теб. Един от примерите ми за курвенско поведение е момиче, което върти двама приятели. Сега, теб не те въртят, да уточня, да не стане недоразумение. Въпреки това обаче може да се стигне до кофти ситуации и ревност от твоя страна - въпреки че те не спят или няма да спят повече заедно, ако вие тръгнете, най-добрият ти приятел ще ти е виждал гаджето гола; в ума си ще знаеш, че тя ви сравнява чат-пат, ще се дразниш, когато излизат заедно. Рационално - тя ще е предпочела теб, значи няма от какво да се притесняваш. Нерационално обаче ще ти се въртят гадости в главата и точно нерационалното разваля работата.
От друга страна, всеки си има минало. Срещала се с него, после се е запознала с теб и сте се харесали. Случва се, виновни няма, просто кофти стечение на обстоятелствата. Трябва да си готов да си развалиш приятелството с това момче, ако тръгнете. На теория не е необходимо, на практика хората рядко са толкова зрели или толкова "пердета", за да преодолеят нещо такова.

Не знам какъв съвет да ти дам. Защо не поговориш с въпросното момиче и откровено да й споделиш какво те притеснява?
Оууууу иеееее!!! Ма ти откри топлата вода бе.... Изнасилването е гадна и нечовешка,дори бих казал животинска постъпка. Но,че някои жени действително бая си го търсят дали с визия,поведение или съвкупност от двете също не е лъжа. На някои мъже просто им е слаб ангела,а пък други просто не могат да издържат някаква самоповярвала си надута кифла,да ги унижава постоянно и да ги сравнява със земята при всеки отдал и се момент,защото видиш ли аз съм яката мацка и цялото мъжко съсловие е длъжно да ми ближе мръсните краченца. Та така...

Иначе много пък си убедена нещо,че тръгне ли с него веднага ще зареже да прави секс с приятелия му. Ако е някоя несигурна дето се колебае между двамата и/или не знае какво иска тичайки при всеки малък скандал при другия да я успокоява селсуално или пък е някое курвенце дето и двама са и малко може да си ги редува. Човек за себе си не може да твърди и гарантира напълно дадено нещо,че ще стане и направи, камо ли пък за други хора,още повече пък, когато дори не е провел един разговор с тях и ако не е темата в един форум е нямало да разбере изобщо,че съществуват някъде си там....