- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели с привилегии и още нещо
Какъв е толкова проблема, ти искаш да си с нея, тя иска да е с теб. Ти нямаш проблем от миналото й, тя също няма. Дотук добре.. Добре, че не си ревнив.
Говори с приятеля си, виж дали ще можете да останете приятели след като му "вземеш секса" и ако се уговорите по мъжки как стоят нещата, тогава какъв точно е проблема.
На мен лично не ми влиза в ценностната система цялата тая схема с приятелствата с привилегии, разменянето на гаджета и т.н., но това все пак съм аз, ти си отделен човек с различна компания и други приятели.
Според мен връзката ти с това момиче е възможна, щом няма наранени, и ако всичко е честно, прозрачно и изговорено.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, това е планът, но в момента не е осъществим, ако след като се върна отношенията ми с нея са същите ще говоря с него, сега просто нямаше смисъл сякаш.
Другото е, че ,като го слушам какво му е мнението за цялата ситуация, съм малко скиптично настроен и предполагам какво ще каже.
Е ти кво очакваш? Въпроса е дали ще му мине и след време да сте си пак такива приятели както сега. Това само ти може да прецениш щото само ти знаеш какво точно ви е приятелството. Но имай в предвид че тези работи по принцип не свършват добре. Аз много мразя когато човек позволи по какавто и да е начин на половинката си (бъдеща или настояща) да влияе на приятелството му с други хора.