.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Фотографа..

Днес бях на фотосесия на 16 съм. 1.73см. 49кг. Та снимах си днес при едно момче на 21г. И е мн. Готин но си искам само снимки. По едно време легнах на възглавнички и ме попита срамежлива ли съм и аз викам да пита колко казах много попита колко де и аз викам не съм разклепостена. Лежах и ми каза да стана. Станах и ми каза само корема. Вдигнах си аз блузата до корема той ми вика още малко и аз казах не и вика а без камера и казах снимай не ми хареса снимката. И си легнах и викам имам идея станах на колене и ми снима пак ро коремче. Остана доволен. Снимките са окей. И аз се притесних и казах че се изротих и съм дотук и той ми вика притесни се за това. И аз викам може да. После си оправях нещата и той ми вика още малко де и ми хвана блузата обаче му извих ръката. И ми вика що бе. Ама мама влезе и бяхме до тук. Имам още една фотосесия. Какво да правя. Кефи ме и искам целувка
    Може и да ми погали корема. Нищо повече. Помощщ!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сама викаш "Ела Кумчо, изяж ме", а после "Помощ"

????????????????????????????????????????????????

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Гледай от добрата страна! Поне не може да те изнасили (поради лекото ти поведение).

Мега фен Аватара на solo_
    От теб модел НЕ може да стане, аз с баща ми сме работили с много модели и никои нямат подобно на твоето поведение, те успяха благодарение на това

Не мога да разбера какво сте ме занападали всички! Първо не искам да ставам модел просто си правих фатосесия Коледна. Второо не съм му се предложила той ми каза да си вдигна блузата, нито съм му показвала гърдите си нито нищо, а и не мисля, че има нещо лошо да си снимаш корема. Нали такаа??

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Мисля, че трябва да си снимаш г*за.

Еми корема кое искаш?

Аз не те нападам плюс това да няма нищо лошо ама защо корема ?

Все още не разбирам защо корема ама ако искаш професионална фотосесия БЕЗ ЛАЙНА просто ме потърси

Добре какво имаш протин корема ми? Пита срамежлива ли съм и после ми предложи да си вдигна блузата направих го несигурно и бавно и не си показах сутиена нищо, че искаше даже и без камера. Разочаровах го когато после му извъртях ръката. Не съм направила нищо лошо. И защо не корема човеек ти кое би показал?

Аз съм момче и нищо не бих показал освен ако не съм на кастинг, сега се сетих че може би имаш хубава преса и за това корема ти е снимал, по-рано не ми дойде на ум а и що си му извъртяла ръката ?

Защото когато си прибирах нещата дойде до мен и ме попита е защо не искаш по-нагоре и ми хвана само края на блузата и го завъртя малко нагоре и аз му хванах ръката и я извъртях. Той ще засмя и ми намигна и вика що така де и аз му казах, че не може това е! Не мисля, че съм направила нещо лошо.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Защото когато си прибирах нещата дойде до мен и ме попита е защо не искаш по-нагоре и ми хвана само края на блузата и го завъртя малко нагоре и аз му хванах ръката и я извъртях. Той ще засмя и ми намигна и вика що така де и аз му казах, че не може това е! Не мисля, че съм направила нещо лошо.
    Естествено, че не си направила нищо лошо. Не е трябвало да се съгласяваш да се снимаш така въобще. Solo е прав, че при такива случаи може да се стигне и до изнудване. Пък и по-нагоре иска да те снима. Извратеняк! На твое място не бих отишла на втората фотосесия.

Ясно е че не си направила нищо лошо а той приятел ли ти е или ?

Не никакъв не ми е. Просто ме снима. А само си показах корема. И след 2 часа ще хося да си взема флашката и може и да го видя и нз ко да правя!

След като не ти е приятел защо симу дала да те снимка ? Утре с тия снимки може да те изнудва което ще е най-малкия ти проблем пред последиците, защо не си направи сама едно клипче или сесията ? нямаш ли селфи стик ? или отиди при приятеля ти той да направи сесията

Аз нямам приятел. А той е най-добрия фотограф в града ми и снима професианално. Не би ме изнудвал за 2 снимки на корема ми и бях с дрехи. И е фотограф просто нз какво да направя като го видя!

Щом е тръгнал да прави неща които ти не искаш по- добревнимавай и на колко си ?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    solo_ е човекът всичко.. Кво ли не беше тоя човек (жиголо, хакер, милярдер, фотограф на модели). Жизофрения може би? :д

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    solo_ е човекът всичко.. Кво ли не беше тоя човек (жиголо, хакер, милярдер, фотограф на модели). Жизофрения може би? :д
    Толкова ми завижда че не може да повярва хах смешка си

Е хора какво да правя ако се засечем?

Е хора какво да правя ако се засечем?
    Все едно нищо не се е случило

Не искаше да снима а да погледне. Мъж е все пак на 21 и е готин. Не би ме изнудвал. Познавам мн. Хора и го предопредих а другото беше след сничките а и е професионалист. Няма нищо да ми направи. Просто нз каг да се държа като го видя!

anonymous990763
    Guest
    Не искаше да снима а да погледне. Мъж е все пак на 21 и е готин. Не би ме изнудвал. Познавам мн. Хора и го предопредих а другото беше след сничките а и е професионалист. Няма нищо да ми направи. Просто нз каг да се държа като го видя!
    Искал да погледне, а да пипне не ще ли?..на това му се вика педофилия. Внимавай с този.
    Последно редактирано от Indistinct : 12-29-2015 на 12:28

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Искал да погледне, а да пипне не ще ли?..на това му се вика педофилия. Внимавай с този, пък и като си имаш приятел какво се занимаваш с него.
    Каза че си няма приятел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си