Преди много време писах тук, става въпрос за момиче което е 5 години по-малко от мен. Семейни приятели сме познаваме се от деца, с времето развих чуства към нея, просто винаги като сме заедно си изкарваме много яко говорим си на различни теми шегуваме се и така нататък. Проблема беше в мен че заради разликата вместо да говоря с нея, аз се затворих реших да не и казвам и изкарах много тежки 1-2 години - бях тотална депресия. Накрая когато събрах смелост да и кажа тя ми отговори че няма чуства към мен, но има 2 момента 1. депресията - и тя забеляза че последните години съм много зле и като нищо това може да влияе на мението и за мен. 2. Когато ми каза че няма чувства накрая на разговора ми каза съвсем леко - "ще говорим пак след време".. проблема е че на мойте приятели им беше писнало да съм в тотална депресия и когато ме удряза веднага ми скочиха "сега я забравяш и повече не и се обаждаш никога" и аз спрях да и пиша и тя не ми пише и така стигаме до момента в които почти година и половина не били в контакт. Бях забравил за нея, даже бях казвал на хора че е по-добре че не се е получило, но сърцето нещо пак взе да тупка последните месеци и постоянно се чудя дали да не и звънна да се видим - да видя как е. Притесняват ме 2 неща 1. Как да и пиша след толкова дълга пауза в отношенията ни. 2. Дали въобще трябва да и пиша имайки предвид че сме говорили за нас и тя ми е казала не, имйаки в предвид че 1 година и половина не съм и писал и тя нито за момент не сметна за нужно да ми пише. Част от мен си мисли че ако се видим ако съм по усмихнат и ведър може и да обърна нещата, но другата част казва "айде стига толкова опити няма смисъл вече".. и не знам коя страна е правилната..
Последно редактирано от GONZALDO : 12-24-2015 на 02:20