Първоначално написано от inewton Има "хора", които не заслужават помощ. И кои са тези хора?
Първоначално написано от Indistinct И кои са тези хора? Подобни на 2/3, които пишат в темата. Заблудени, обладани от Лукавия души, които не заслужават помощ.
Първоначално написано от inewton Аз те възприемам като същество, което трябва да бъде убито с камъни! mnogo si losh... ne si swqt 4owek, za kakywto se predstawq6, nqma6 tolerantnost.
Защо си толкова негативен? Да не ти се е случило нещо в миналото?
Първоначално написано от espada mnogo si losh... ne si swqt 4owek, za kakywto se predstawq6, nqma6 tolerantnost. Каква толерантност към девианти като вас!? Дори Бог ви презира. Или не си чувала за Содом и Гомор?
Първоначално написано от Indistinct Защо си толкова негативен? Да не ти се е случило нещо в миналото? Не. Какво очакваш да ми се е случило? Негативен съм към хора като вас само.
Първоначално написано от inewton Не. Какво очакваш да ми се е случило? Негативен съм към хора като вас само. Някоя лична драма, която не е за пред форума и понеже не искам да те злепоставям, няма да изразявам предположения. Значи и аз спадам към това число?
Много омекна нещо. И на мен ли ще се мазниш сега? Разбира се!
Първоначално написано от inewton Каква толерантност към девианти като вас!? Дори Бог ви презира. Или не си чувала за Содом и Гомор? ""4uwala"""?! az sym mom4e! i ne wqrwam w towa, koeto e izpisano w bibliite, koranite, ""bojiite"" pisaniq. towa sa laina
Първоначално написано от espada ""4uwala"""?! az sym mom4e! i ne wqrwam w towa, koeto e izpisano w bibliite, koranite, ""bojiite"" pisaniq. towa sa laina Сигурна ли си?
Първоначално написано от inewton Много омекна нещо. И на мен ли ще се мазниш сега? Разбира се! Не съмм омекнала, просто не искам да засягам чувствата на другите. Ако това разбираш под "мазнене", си бил в грешка през целия си живот.
Първоначално написано от espada ""4uwala"""?! az sym mom4e! i ne wqrwam w towa, koeto e izpisano w bibliite, koranite, ""bojiite"" pisaniq. towa sa laina Не говори така за Библията! А тъкмо ми хареса как се държиш днеска..
Първоначално написано от Indistinct Не говори така за Библията! А тъкмо ми хареса как се държиш днеска.. Поне защитаваш Светото Писание.
Първоначално написано от inewton Поне защитаваш Светото Писание. Това е и твоя положителна черта.
Първоначално написано от Indistinct Това е и твоя положителна черта. Вярваш ли в Бог?
Първоначално написано от inewton Вярваш ли в Бог? Щом защитавам Божието слово, значи вярвам.
Първоначално написано от Indistinct Щом защитавам Божието слово, значи вярвам. Добре, явно съм се подлъгал в представата си за теб. Явно inewton ще трябва да се извини за непристойния си език.
Първоначално написано от inewton Сигурна ли си? ami ne napylno, no mislq, 4e sym powe4e mom4e, otkolkoto ti si takowa!
Блажени са вярващите.
Правила