.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Разстояние..любов..нищо

Здравейте на всички! Историята ми е такава. Прекарах няколко месеца с момче,което ясно ми показа че има чувства. Пишехме си постоянно,чувахме се всеки ден,прекарвахме по цели дни заедно,вечер си лягахме заедно (нищо повече),прегръщаше ме,държеше ми ръката,целуваше ме.. Ходих му на гости в родния град,запознах се с най-добрите му приятели.всичко беше приказно. След това той замина за чужбина и всичко се промени,спряхме всякакъв контакт. Най-добрият му приятел каза,че е имал сериозни намерения,но не знам какво го спря. Последно ми каза,че явно неговите чувства не са толкова силни,колкото мойте и не иска да ми дава надежди..въпреки че горе посочените неща ми звучат като надежда. Връщането му в България,едва ли щяло да промени нещо..Обичам го повече от всичко на света,според вас да се боря ли още или да се откажа?

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    След като в прав текст ти е казал как стоят нещата...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на tori
    За кво да се бориш, щом той ти е казал, че не иска да е с теб?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Badluck1995 Виж мнението
    той замина за чужбина и всичко се промени,спряхме всякакъв контакт
    неговите чувства не са толкова силни,колкото мойте
    не иска да ми дава надежди
    Връщането му в България,едва ли щяло да промени нещо
    Да се бориш ли?

Далеч от очите, далеч от сърцето.

Може би просто момчето иска да приключите всичко изведнъж и да те "предпази", той изобщо кога ще се върне и за колко ще се върне?

zabluden
    Guest

izvinete latinicata, no nai-posle da se vidi mnenie sys smisyl. Lipsata Na contact ot myjka strana, pri razstoqnie, izkliuchitelno rqdko e zaradi kurvalyk ili neshto takova. V chujbina - sam, s ejednevni problemi. V bg dori da ste v edin grad, Pak moje da se pobyrka ot revnost, a Kato pribavish I razstoqnieto, paranoqta i ejednevnata bolka ne mu myrdat, ako go nqma dylgo.. dori pri slabi chustva. Shtom ne Ti dava obeshtaniq, znachi ima neshto nesigurno pred nego. Ili go podkrepqsh I opitvash da go raberesh, ili Kato tipichna Bulgarka jivei za momenta I ne mu Davai prazni nadejdi samata Ti. Za men se jertva toi v sluchaq. Po hubavo Li e da Ti obeshtae zvezdite I vsichko da otide po dqvolite? Udobno e da analizirash chujdite postypki, v komforta na doma I priqtelskiq Ti Kryg. I leko otklonenie - Chudno mi e samo, nazad vyv vremeto kak Sa ocelqvali vryzkite Na jeni s voinici ili morqci, koito gi nqma s godini, ne sa imali nito net, nito telefoni.. mai tam nqkyde se krie otgovora na jenskiq vypros "kyde ostanaha myjete???"

Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa Виж мнението
    Може би просто момчето иска да приключите всичко изведнъж и да те "предпази", той изобщо кога ще се върне и за колко ще се върне?
    Последно редактирано от zabluden : 01-03-2016 на 04:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си