- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя...
Значи става навъпрос за 1 момиче, с което се занимавахме известно време, но се скарахме и тя ми наговори много гадни работи, въпреки че никога не съм се отнасял гадно с нея. Та реших да и пиша след време да и се извиня и тя прие, но ми каза, че вече съм и берзазличен.. Работата е там, че не спирам да мисля за нея, опитвам се да я забравя с други момичета, но просто никоя от тях не е като нея. Наскоро дори я съневах и като се събудих ми беше много гадно. Та въпроса ми е какво да правя според вас?
izmykni se izpod 4ehyla, priqteliu "...но се скарахме и тя ми наговори много гадни работи, въпреки че никога не съм се отнасял гадно с нея. Та реших да и пиша след време да и се извиня..." ti lud li si we?! trqbwalo e da q postawq6 na mqstoto i, koeto e pod teb, te si padat po twa, s mazohisti4ni tendencii sa kurwite. kato se otnasq6 kato 4owek s tqh ne te poglejdat, kato po4ne6 da zlobee6 po4wat da ti padat w krakata ""wliubeni"", ama trqq da si podbira6 dumite mydro
Въпроса е, че тя не иска да говори с мен и се чуствам сякаш съм държал печеливш билет и съм го загубил
Като начало не задавай глупави въпроси. Приключила е с теб, край, преживява се, стегни се и бъди по - самоуверен, не е единствената риба в морето.
nedei q slu6a taz moni we, ako tolkoz iska6 da topne6 4u6leto w na taq twoita kowra sosa, i pokaji 4e tq prawi gre6ka kato otkazwa da ti gowori, trqq da i napipa6 slaboto mqsto, ko4e
Ако наистина искаш точно нея, това че те игнорира, не означава, че не можеш да говориш с нея. Просто спонтанно отиди у тях, или пък я пресрещни, бъди по настоятелен, поговори с нея. Ще го отцени ако не е курва.
И аз не мисля, че е нормално момиче да ме унижава, а аз нищо да не правя
Авторе имаш право, независимо момче или момиче не трябва да се даваш. Що се отнася до това колко го прави мъж, може и да е в негова полза, защото все пак си има достойнство и аргументи и трябва да си ги защотава.
Аз и си го казах в прав текст,ако ще да ме намразва, но да не очаква когато тя се държи зле с мене за и свалям звезди
А защо е спряла да ти говори в началото ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щото се бяхме скарали и аз и викам заеби квото е било, аз отивам да се мажа. И от там тя ме подпали ама не и казах нищо. А до колкото до това дето я наредих мисля, че я нараних здраво, защото самата тя не е предполагала, че момче може да каже такива неща на момиче, но и казвах само истшната всъщност. Нека да пострада и та малко, не само аз
Ама за какво сте се скарали точно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Скарахме се щото почна да се държи странно и като я питах кво става се почна...
A защо се е държала странно каза ли ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"Просто съм такава, много са ме наранявали и трудно се доверявам"
taq e psihopat